mandag 20. oktober 2014

Fryse ned smoothie til baby

Har nå laget en del smoothie , da jeg synes det er så dyrt for disse posene man kjøper på butikken. Dessuten smaker jo alle det samme! Tenkte å fryse ned , så lurte på om noen hadde tips til hvordan det er enklest å gjøre det i porsjoner? Ikke minst er det viktig å kutte opp alle ingrediensene i biter før du fryser dem ned.


Da gjør du jobben enklere for blenderen, og smoothien blir raskere ferdig.

SE OGSÅ: frosne desserter som merkelig nok er sunne. Fryst er faktisk best. Hvis du lurer på om det er bedre å bruke fersk frukt og bær til smoothie , så er svaret faktisk nei.


Dette har jeg løst med å fryse smoothieen, og ta den med meg rett fra fryseren. Men jeg finner jo ikke flasker å bruke til dette! Flaskene må være helt tette i korken, siden. Smoothies i kjøleskapet?


Har du ikke isterningbrett, kan du fryse ned maten i klatter.

Da tar du et bakepapir på en tallerken, et brett eller lignende – og legger klatter av maten på bakepapiret, som du så fryser ned. Etter at klattene er frosne, flytter du dem over til fryseposer, slik som med isterning-metoden. Vores hjemmelavede leverpostej fryser vi også ned , for ellers er der slet ingen funktion i at lave den selv, for så når vi ikke at spise det. Det kan være smart å fryse avokadoen som mos.


Derfor egner den seg ikke lenger som skiver i salaten og må uansett moses hvis du skal bruke den til guacamole eller annen dipp når den er tint – og det er den fortsatt perfekt til. Elsker du også avokade? Nyfødte Jamie ble lagt på en matte fylt med kjølemiddel. Matten fungerer som en ispose, og bidro til at kroppstemperaturen hans sank til under grader. Slik lå han i tre dager.


Når kroppen blir kjølt ned , tvinger det hjernen til å fikse seg selv, sa doktor Vidya Garikapati til Sky News. Du trenger ikke å koke kjøttet lenger, og du trenger ikke lenger å kjøre kjøttet til en mos i blenderen. Du kan nå i større og større grad begynne å tilby barnet det samme som dere andre spiser til middag. Eg skall operere min hand om noen uker.


Gratis frakt fra 6kr. Men det går fint an å fryse for å tine opp igjen også. Mange lager is av smoothie.

Ble kvalmen dårlig og stressa når jeg selvfølgelig leste om bakteriene som kan være i frossne bær, etter å ha drukket. Dere har betalt pause, da har dere en gode veldig mange andre ikke har. I noen yrkesgrupper har en krav på avbrekk etter så og så mange timer. Vi i butikk har krav på 5min avbrekk hver 2time om vi kun sitter i kassa konstant.


Såfort du beveger deg utenfor kassen for å rydde kurver osv starter tid. Her var mange gode tips. Hva anbefaler du, hjemmelaget smoothie laget av ikke-økologisk frukt, eller kjøpesmoothie som er økologisk? Jeg lurer på to ting.


I tillegg lurer jeg på hvilket smør du anbefaler å bruke på brødskiva til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg