torsdag 23. oktober 2014

Fiskekarbonader tilbehør

Stort utvalg av Annet tilbehør. Alle varer på lager! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.


Fiskekarbonader tilbehør

Det finnes et hav av muligheter til spennende tilbehør til fiskekakene! Her er tre forslag til en litt annerledes fiskekakemiddag. Fiskekaker havner ofte på middagstallerkenene rundt om i norske hjem, og det er ikke så rart – sunt og godt som det er. Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt, og er en ypperlig måte å servere fisk på. Fiskekaker, fiskekarbonader og fiskeburgere er noe av det enkleste du kan servere.


De kan varmes og legges på en brødskive, men de smaker også godt kalde med litt majones og sylteagurk eller kanskje litt sennep eller tomatketchup. Med kokte poteter i tillegg, og smeltet smør med hakket dill eller gressløk. Ekstra godt nå på sensommeren med ny norsk kålrabi og norske nypoteter. Gjerne en sitronbåt også på tallerkenen til å skvise over fiskekakene. Jeg er ikke så flink med tilbehør.


Har dere noe godt å anbefaler? Skriv gjerne hvordan man lager det etv. Hjemmelagde fiskekaker er hverdagsmat med gullkant. Men hvorfor lage selv når du kan kjøpe ferdig, tenker du kanskje?


Svaret er at den hjemmelagde utgaven inneholder langt mer fisk. I tillegg til å være veldig mye bedre på smak enn industrivariantene. Også kan du jo selvsagt tilrettelegge for egen, og familiemedlemmenes, gane og preferanser.


Tips: Som ekstra tilbehør til er det godt med. Varm fiskekarbonader i ovnen i 8–min. Legg inn burgerbrød de siste minuttene. Server fiskekarbonadene i burgerbrød med coleslaw.


Bare prøv denne oppskriften med smaksrikt tilbehør og du blir overbevist. Om du velger fiskekaker fra butikken, er utvalget er nå veldig godt. Lakse- og kveitekaker eller steinbitkaker med hvitløk er smaker som fungerer godt i en fiskeburger. Grove fiskekarbonader av seifilet er dagens middagstips fra Inge Johnsen i Norgesglasset. Du trenger seifilét og en foodprosessor og dermed går vi forbi ferdigmatdisken i dag også.


Hvis ikke, er fiskeburgeren i butikken et godt alternativ. Server dem i godt hamburgerbrød med remulade, salat og friske reddiker, og vips har du en deilig middag som passer både for store og små. Det er greitt å ty til lettvinte middager, som f. Mange av dem er gode. Med godt tilbehør til blir det helt supert.


Fiskekarbonadene varmes forsiktig opp i stekepanne på lav varme. Oppskrift på den ser du her: Rub-a-dubkrydret svinefilet med coleslaw. Som tilbehør til fiskekarbonader går det like greit med ris som det gjer med poteter. Skjær fisken i mindre biter og ha den i en matprosessor sammen med resten av ingrediensene. Velg mellom en helt tradisjonell fiskekakemiddag med grove seikaker servert med smørsurret løk, kokte poteter og dampede grønnsaker â eller trå til med noe litt nytt i form av fiskefrikadeller i pitabrød med hvitløkdressing.


Her får du fire fine oppskrifter på fiskekaker. Ha den iskalde fisken i kjøkkenmaskinen sammen med saltet, kjør på høy hastighet ca. Ha på krydderet, egget og potetmelet, kjør en sekunder til.


Lofoten tilbyr et mangfold av fiskeprodukter som alle er laget av de beste råvarer. Våre bearbeidede fiskeprodukter har et svært høyt fiskeinnhold og består av fersk, renskåret fiskefilet og andre naturlige råvarer. Oppskriftene er av Bent Stiansen som gjester Wenches kjøkken Fiskekaker: Renskjær seifileten fri for ben og skinn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg