torsdag 16. oktober 2014

Smokker avent

Lei av lang kø på apoteket? Bestill smokker Avent fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Gratis frakt fra 6kr.


Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett. Trøst er selvsagt personlig, så det finnes en rekke ulike smokker som passer til babyens unike behov. Fra nyfødt til smårolling, fra å lyse i mørket til å gi ekstra luftstrøm og med uendelig mange søte utforminger har Philips Avent litt trøst til alle babybehov.


Philips Avent hjelper deg å være klar til flaskemating når sulten kaller, med tåteflasker som ifølge klinisk dokumentasjon, reduserer kolikk og ubehag. Ettersom det ikke finnes én bestemt måte å utføre foreldrerollen på, har vi laget en rekke ulike flasker som dekker alle behov. Den bitesikre smokken tar hensyn til utviklingen av babyens tenner og tannkjøtt samtidig som den gir komfort. PHILIPS AVENT SMOKKER OG BABYARTIKLER.


Smokker avent

For å oppfylle dette målet skal produktene ikke bare være av høy kvalitet, de skal også gjøre det enkelt, og sikkert å bruke dem i en travel hverdag, og samtidig understøtte barnets utviklingsstadier. Philips AVENT ’s smokker føles derfor både trygge og naturlige for ditt barn å bruke. Sunnesmokker forhandler den populære hudvenlige Freeflow smokken fra Philips. Avent ortodontiske, sammenleggbare og symmetriske smokker tar hensyn til den naturlige utviklingen i babyens gane, tenner og tannkjøtt.


Alle Avent -smokkene er laget av silikon og er smaks- og luktfrie. Ta vare på sensitiv hud med Philips Avent ultra soft-smokken. Det supermyke, fleksible skjoldet følger babyens kinn og etterlater færre merker, noe som gir mindre hudirritasjon og roer babyen på en mer komfortabel måte. De er laget av ulikt materiale, er tilpasset ulike aldersgrupper og noen har spesielle funksjoner som for eksempel nattlys. Smokker kommer i mange ulike fasonger og størrelser.


Smokker avent

Vi fant opp personlige Navnesmokker. Våre smokk med navn og produkter er anbefalt av barneleger og holder meget høy kvalitet. Ta en titt på utvalget.


Kjøp på nett og få Avent levert på døren, eller hent i ditt nærmeste Apotek. Virksomheten er i dag en av verdens førende produsenter. Her hos oss finner du et stort og variert utvalg av smokker med ulike bruksområder. De er alle utformet med en symmetrisk sugedel i silikon.


Vi har vanlige smokker , flaskesmokker og smokk til kopp, fra gode og pålitelige varemerker som MAM, Chicco, Elodie Details, Philips Avent og mange fler! Modellen Ultra Soft fra AVENT er en silikon-smokk med en symmetrisk form, smokkedelen tilpasser seg din babys gane, tenner og tannkjøtt, så de beskyttes fra skader under vekstperioden. Fine og gode smokker fra Twistshake som har små luftehull så den ikke skal irritere barnets hud rundt smokken. Smokken er lekker i designet for den lille hånd og enkel å gripe.


Passer perfekt til Twistshake sin smokkesnor som kan kjøpes utenom. Philps Avent fortsetter å tilby innovative og sikre produkter som er utviklet med hjelp av omfattande forskning og kliniske tester. Philips Avent verner om barnets helse og sikkerhet, og tilbyr produkter for alt fra matingen til søvnen, det vil si alt fra Avent tåteflasker.


Smokker avent

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg