fredag 10. oktober 2014

Cape trønderbunad pris

Cape trønderbunad pris

Capen finnes i blå ulldamask med svart for. Lengden skal være ca. Trønderbunaden er basert på fem gamle caper som ble funnet på Trøndelag Folkemuseum og i trøndelags tekstilsamlinger. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør.


Trønderbunad De var opptatt av at bunaden skulle lages av lokalproduserte materialer, og at den skulle ha lokal forankring. Derfor ble den laget i ull og lin, og ikke med importerte materialer som silke og fløyel som fantes i mange av plaggene som ble gjennomgått i forbindelse med at bunaden ble komponert. De vanligste fargene er blå, rød og grønn med hvit bunnfarge, men vi lager også varianten gloria med mønsteret rose med bølge.


Vi har resultater for Trønderbunad til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Du må Acrobat Reader på maskina de for å laste opp prislistene. Hvis du ikke har det på.


Cape trønderbunad pris

Norges største presentasjon av bunader. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk tilknytning til. Bunadsølv Agnus dei. Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene.


Vil du sikre deg en alltid så varm og behagelig 17. Capen er svært praktisk å ha for den er både vindtett og vanntett noe bunaden ikke er. Capen hos oss lages av svært proffesjonnele skreder og derfør garanterer vi en veldig høy kvalitet på varen. Agnus Dei med filigran og kjede er og mykje brukt.


Cape trønderbunad pris

Herre: Sølvet består av ein halsknapp med heng, mansjettknappar, kne-spenne og knappar. Finn den som passar til akkurat din bunad. Laga på Voss med livstidsgaranti.


BUNADSSØLV TIL TRØNDERBUNAD LAGET I NORGE AV NORGES STØRSTE SØLVPRODUSENT: Fraktfritt ved forhåndsbetaling gjennom netterminalen i kassa. Hos oss handler du sølv til TRØNDERBUNAD trygt med dagers returrett og pengene tilbake uten spørsmål. Prisliste: Jeg arbeider med alle type bunader.


Cape trønderbunad pris

Eksempel på pris på omsømmer fra 11. Alle prisene er inklusive mva. Draktskikken var da omtrent lik som i Røros. Vestfoldbunad dame. Jeg må krype til korset og få sydd ut bunaden min til neste år.


Og _dessverre_ for lommeboka sin del må jeg ha ny skjorte. Originalt er jo skjorta til trønderen laget i lin. Så spørsmålet mitt: Kan man ha skjorta i bomull - eller annet mer lettstelt m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg