mandag 27. oktober 2014

Anatomi og fysiologi eksamen sykepleie 2019

Sensuren faller først 23. Les også: Hvordan bli en smartere student. Studentene hadde fire timer på å løse oppgaven, og de fikk ikke lov til å bruke noen hjelpemidler.


Alle utdanningene som avholdt eksamen , vil få beskjed av Nokut hvordan studentene ved deres skole gjorde det. Eksamenstid timer Kl. Stabilt på nasjonalt nivå. Ved UiA er kullene i bachelor i sykepleie på cirka 1i Kristiansand og 1i Grimstad. Spør etter Nasjonal læringsutbyttebeskrivelse og faginnhold for anatomi , fysiologi og biokjemi hvis skolen ikke har lagt den ut.


Der står alt vi burde kunne. Ingen som vet hva som er unødvendig ifht eksamen før vi sitter der med den i handa iom at eksamen aldri er den samme hvert år. Nevn hvilke tre typer støttevev kroppen har, maks 5p. Bachelor i sykepleie , deltid over år;. Jeg holder på å bli gal av å vente, og håper noen kan hjelpe med litt!


Går første året på sykepleieren, og har nettopp hatt en stor eksamen i anatomi og fysiologi. Den andre telte og jeg har ikke fått svar enn. Det er to eksamener i dette faget. I anatomi og fysiologi avholdes det en nasjonal eksamen , som er lik for alle sykepleiestudenter på førsteåret. Læringsutbytttebeskrivelsen er felles for alle sykepleiestudiene i Norge.


De nye læringsmålene er integrert i vårt kompendium i anatomi og fysiologi. Har anatomi og fysiologi eksamen på fredag. Har noen av dere vært gjennom den som vil fortelle meg litt om den? Hvordan syns du det var, var det like ille som du trudde? Hva skjer om man stryker?


Skrev dere for hån eller pc? Har dere noen tips generellt ang eksamenen? Generell kompetanse: kan formidle sentralt fagstoff i anatomi , fysiologi og biokjemi. Undervisnings- og læringsformer.


Forelesninger, gruppeoppgaver med framlegg, disseksjon, skriftlige oppgaver. Del 1: timers skriftlig eksamen under tilsyn i fysiologi , anatomi , biokjemi, genetikk og ernæring. Denne delen teller av den endelige karakter.


NOKUT tar hånd om sensureringen. Del 2: En timers skriftlig eksamen under tilsyn i mikrobiologi. Del teller av den endelige karakter. Gjør alt så enkelt som mulig men ikke enklere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg