tirsdag 21. oktober 2014

Tv2 tid for hjem politianmeldt

Tid for hjem tilbake i samme hus etter ti år: – Hjelp, vi er blitt familie! Selv om de fleste av dem har gått knirkefritt, har de også møtt på noen utfordringer underveis. Grønnfarget minnet ham for mye om kontoret. Det er litt vemodig, for jeg har jo vært med dem lenge.


Med premiere på filmen Spion i aksjon og Netflix-serien Ragnarok - der han gjenforenes med tidligere Skam.

TV SUMO Ønsker du å søke? Kjersti Bergesen, håndverkere og designere får frie tøyler til å pusse opp en stor vinkelstue. Carlos var storfornøy men kona Anita var ikke helt overbevist over. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.


Finn laveste nettpris her. Et ungt par har kjøpt leilighet i en eldre trevilla.

De har startet oppussingen, og dette viser seg å være en stor oppgave. De fire fotballgale guttene måtte ty til noen grep etter oppussingen. Informasjon og søknadskjema på tv2. Se video et år senere! Tilbake til toppen.


Hvad er der på TV i aften? TV-guide for TV programmer og kanaler i Danmark - film, sport, serier og børne tv fra alle kanaler. Langs gulv og tak, bak de grønne veggplatene, ble det montert LED-striper. Her er bildene fra de to. Den gang var huseier ungkar og spellemann.


Nå har han fått familie, og mor i huset ber sårt om hjelp til å endre på rommet slik at det blir mer familievennlig. I flere tiår har familien bodd i rekkehuset. Nå er det på tide å ta grep.


De må ha nye møbler og bytte peisinnsats, så hvorfor ikke like godt gjøre en totaloppussing av stuen? Og til dette trenger de hjelp. Under sittekarmen i vinduet ble det montert LED-lys, slik ser det ut som at hyllen svever over gulvet.

Skinnen med spotter ble plassert over spiseplassen. Naustet inneholder alt man trenger til sjø- og båtliv. Men kan man gjøre noe med det slik at det også blir til et hyggelig oppholdssted? Unsubscribe from tv2underholdning?


Se glassveggen de satt opp mellom soverommet og stuen. Les mer om sesongens Tid fo hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg