onsdag 29. oktober 2014

Personlig gave til bestemor

Skreddersy en unik gave med ditt morsomste bilde og tekst, bestill nå! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Kjøp personlige gaver her!


TrueStory har personlige gavetips til både unge og gamle. Gi bestemor en god opplevelse!

Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Bestemor gir oss så mye, og noen ganger er det godt å gi noe tilbake også. Som vi allerede har nevnt har kjært barn mange navn – bestemødre inkludert! På utkikk etter en helt spesielle gave til besteforeldrene dine?


Vi har flotte gaver til både bestemor og bestefar. Hos oss kan du designe dine egne unike gaver med bilder og tekst. I år burde du gi bestemor og bestefar en helt personlig gave !

Snille, gode bestemor som alltid stiller opp, fortjener noe som er kun for henne. Sjekk ut våre gavetips til bestemor og få inspirasjon. Gi bort en gave hun husker. I denne kategorien finner du gavekort på opplevelser som passer for bestemor , her finner du både opplevelser for henne alene, eller for to slik at hun kan ta med seg noen. T-skjorte som gave til bestemor år.


Da kan du gjøre litt ekstra stas på jubileumet ved å kjøpe en morsom t-skjorte til henne. Dersom hun for eksempel fyller år, kan en flott års gave til bestemor være en t-skjorte med teksten: “Det tok meg år å se så bra ut”. Eller kanskje du burde gi bestemor en virkelig personlig julegave i år? Design din originale gave nå! Dette er en morsom gave til bestemor , og en gave hun kan bruke i mange år.


Dette er ikke et vanlig kokkekurs, men en temakveld hvor du blir tatt med på en kulinarisk reise utenom det vanlige. Kurset har en varighet på timer, og er inndelt i tre forskjellige økter. Vi håper disse gavetipsene gjør jakten etter gaver enklere.


Gave til kjæledyret. Gi dem noe som forteller personen noe om deg selv eller om deres relasjon sammen.

En personlig gave foreviger minnene fra forholdet deres. Ting som alltid er nødvendig, og som er fine å se på, pluss de blir brukt flittig. Dersom bestemor har et kjæledyr, kan det kanskje være en ide å kjøpe noe til kjæledyret, eller noe som harmed kjæledyret å gjøre? Dersom mormor har et kjæledyr, kan det kanskje være en ide å kjøpe noe til kjæledyret, eller noe som harmed kjæledyret å gjøre?


Vi gir deg et gavetips som passer til både de eldste og yngste i familien. Det er den perfekte gaven ! Skjerf i merinoull – 2. Nye klær eller sko kan være en flott gave. Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken stil eller størrelse du skal velge, kan et gavekort som kan benyttes i en klesbutikk eller skobutikk være et smart alternativ. Hvordan lage en personlig gave.


Kreativ med gavekort. Enhver gave er planlagt, forberedt og pakket inn for bare én spesiell person eller gruppe man har i tankene, og det er denne personen som til syvende og sist skal få nyte bildene, minnene, beskjeden eller designet som du tilpasser gaven me om det så er en personlig gave til kjæresten, en personlig gave til bestevenninnen eller til. UNICEF verdensgaver er ikke symbolske gaver , men reelle produkter. Alt du kjøper sendes til barn som trenger det mest.


Gi en gave som redder barns liv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg