onsdag 1. oktober 2014

Takplater stål landbruk

Takplater varer. Farmerskrue med borspiss er beregnet for montering av profilerte plater mot underlag av tre eller stål samt. Moderne landbruk fortjener. Vi har også noen flotte i plast som egner seg utmerket til akkurat dette, spesielt om du vil ha lys gjennom altantaket ditt.


Vi tilbyr også disse i en utmerket kvalitet. Det er i utgangspunktet ikke så mye vedlikehold med et tak, men noe er nødvendig. Hos MAXBO finner du takplater av høy kvalitet som passer til alle hustyper. Dette produkter er på klubbtilbud.


For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Vi har kledt opp et gammelt bygg med nye veggplater - stål. Verform Trapesplater i stål har et tidløst, klassisk utseende.


Levetiden er lang, fargene sitter godt, og taket holder seg pent tiår ut og tiår inn. De veier lite, er enkle å montere og vedlikeholde, og er godt egnet til både nybygg og rehabilitering. Innvendige løsninger. Det er enkelt å etterisolere eller å bygge om hallen til andre formål.


Stål - og Landbruksbygg AS leverer bygg til landbruks- og industriformål. De bærende konstruksjoner i våre bygg er laget av stål. For øvrig tilpasser vi byggene med materialer i henhold til kundens ønsker. Gi bygningen din et tiltalende ytre uten å overskride budsjettet.


Lindab tilbyr et kostnadseffektivt alternativ av byggplater i mange farger. Ja, Verform takplater i stål og aluminium egner seg på a. For landbruk og industri, samt privat bruk. Stålhallen AS på Kløfta importerer og selger stålbygg bla. Z- og C-profiler er meget god løsning som spikerslag på -lom bærende konstruksjoner. Med sin lave vekt og fordelaktige pris er disse profilene et godt alternativ til tre.


For ytterligere informasjon kontakt oss. Vi leverer komplette stålbygg for landbruk og industri. Kondens kan forårsake betydelig skade på utstyr og materialer i hallen, og derfor har vi utviklet Borga DropStop TM. Skulle lakken etterhvert slippe på stålet , så er det fare for rust. Noen som har erfaringer med billigre alternativ en Planja takplater ? Du får et tett tak med takshingel, taksteinsplate eller takplater i forskjellige varianter.


Jeg har her tatt med noen profiler, men andre typer profiler kan også leverest på forespørsel. Montering av takplater. Som eksempel har jeg 45-profil takplater og 30-profil vegg plater, disse platene er spesielt godt egnet for større landbruks- og industribygg.


Du kan helt klart montere takplater selv. På skur, uthus og utestuer er det veldig enkelt. Plannja leverer tak og takrenner i stål og aluminium til renovering og nybygg.


Høy kvalitet, mange valgmuligheter og lang levetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg