tirsdag 30. september 2014

Naf bruktbil

Naf bruktbil

Våre bilbergere er klare til å hjelpe deg hele døgnet rundt. Bestill veihjelp her! Rabatt på drivstoff, dekk, leiebil, lån, forsikring, leasing, overnatting og mye mer!


Naf bruktbil

Les om alle fordelene her! Sammenlign bensinkort. Få rabatt hver gang du fyller tanken - Skaff Bensinkort. Kjøp NAF på nett og få det levert på døren. Fri frakt på kjøp over 4kr.


Last ned kjøp- og salgskontrakt fra NAF for bruktbil og MC. Kontrakten er handelens viktigste dokument. For å hjelpe bileiere gjennom bruktbilhandelen har vi satt sammen en guide hvor man finner alt man trenger å vite før, under og etter bilsalget, og litt til. Kjøp og salg av bruktbil kan være en forvirrende prosess med mye å huske på.


Fullført på et blunk, signert digitalt og helt gratis! For kjøp og salg av bruktbil og andre kjøretøy mellom privatpersoner. NAF Test ved kjøp av bruktbil er en vurdering av kjøretøyets tekniske tilstand i forkant av et bilkjøp.


Hvor åpenbare feil og mangler som avdekkes i etterkant av et kjøp. Skal du selge eller kjøpe bruktbil ? Fyll ut digitalt og signer med BankI og last ned kjøpekontrakt for kjøp og salg av bruktbil og andre kjøretøy. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler eller fortsette å bruke NAF. Reiseplanlegger hos NAF.


Norge eller utlandet, selvsagt også elektriske biler, samt bobiler, varebiler og campingvogner. Hvordan fungerer NAF kjøpekontrakt? Stor NAF -oversikt: Her er de beste bruktbilene. BMW 5-serien har de mest fornøyde eierne i Norge.


I den andre enden av skalaen er det mye fransk, japansk og en koreaner. På denne siden finner du en veiledning til hvordan du går fram. Her er det du trenger for å gjennomføre et eierskifte av bil. Be om en tilstandsrapport fra NAF , Viking eller et autorisert bilverkste hvis du ikke er bilkyndig. En profesjonell tilstandsrapport vil avdekke viktige feil og mangler ved bilen.


Naf bruktbil

Hvis bilen ikke har tilstandsrapport, kan du tilby deg å betale for en tilstandsrapport selv. Hvis selger ikke tar imot et slikt tilbu bør du velge en annen bil. Når du kjøper bruktbil har du rett til å få vite om alle vesentlige forhold ved bilen, som for eksempel hvor langt bilen har gått og om den har vært kollisjonsskadet. Både som verdivurdering når du skal selge din egen bil.


Det er Privatpris som er interessant. Og den gjelder som anslått pris ved kjøp gjennom private. Privatprisen er ferdig prutet og gjelder en bruktbil i vanlig normal stand. Kjøpspris er utsalgsprisen hos forhandleren. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Naf bruktbil

Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Når du kjøper bruktbil fra Nordvik, uavhengig av merke, har du mulighet til å velge finansieringsløsning, nedbetalingstid og månedskostnad som passer deg best. Vi gir deg et komplett tilbu og svar på finanssøknaden allerede innen få minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg