mandag 22. september 2014

Forslag til meny

Forslag til meny

Her har vi satt opp en del forslag til tre-, fem- og syvrettes menyer. Menyene har forskjellige røde tråder, som geografi, sesonger eller anledninger. Håper du finner noe som passer for deg. Trenger du inspirasjon til nytt pizzafyll? Eller har du rester?


Forslag til meny

Pizza er en perfekt måte å bruke opp matrester fra både frokost og middag, og da blir det kanskje noe nytt og spennende som pizzafyll! Husk at det bare er fantasien som setter grenser. Her bør det være noe som faller i smak hos de aller fleste av oss.


Velg den menyen til nyttårsaften som frister mest eller sett sammen din egen. Forslag til sammensetning av retter i menyer. Her kommer noen forslag til hvordan en kan sette sammen retter i menyer av ulik størrelse, basert på menynøkkelen. Her er kokkens forslag til ukens meny : Uke 2. Lurer du på hva dere skal spise til middag de kommende dagene?


Forslag til meny

Hvis du setter av litt tid på søndag til å planlegge uken, sparer du nok både tid. Forrige gang eg delte forslag til dagsmeny var fokuset sunn dagsmeny i en hektisk kvardag. Innlegget blei tatt veldig godt imot og det har vært stor etterspørsel etter fleire, og det er veldig kjekt! Jeg har i flere år lagt ut forskjellige forslag til nyttårsmeny som er tilpasset alt fra de som nesten ikke setter sine ben på kjøkkenet til de som nesten bor der.


Venter du gjester og vil slå på stortrommen? Her følger noen forslag til meny. Forrett og snacks til musserende er jo helt frivillig, men hovedrett og dessert er for mange en must på nyttårsaften.


Tips og forslag til forskjellige tekster. Gratis gratulasjonsdikt, inkludert generelle bursdaghilsninger til datter, bror, søster og barnebarn! Mange av dere ønsker forslag til ukesmeny og selv om jeg ikke kan love dere dette hver uke skal jeg gjøre mitt beste for å prøve å være kreativ for dere alle sammen! Til søndag er det morsdag og en god anledning til å lage noe godt som alle kan like. Jeg har satt sammen forslag til hovedrett, dessert og en kake til kaffen senere.


De har utregnet både pris og næringsinnhold. I strategi-litteraturen ville vi kalle MENY en som er annerledes enn alle de andre (differensiator) ved å tilby flere og bedre varer og tilby litt bedre service til litt høyere priser. Norges Gruppen har med MENY dekket hele spekteret av butikkonsepter fra billig (Joker), via budsjett (KIWI), til litt mer eksklusivt ( MENY ). Noen som har forslag til meny ? Hva hadde dere i deres bryllup? Klikk her eller på bildet under for å komme til hele menyen.


Forslag til meny

Hjjjelp har overgått meg selv og skal lage tre retters middag til venner. Tenkte en enkel men god salat til forrett, ? Til dessert tenkte jeg kanskje en sånn brownie sjokoladekake, litt rå. Trykk for å registrere et måltid (Frokost, mellommålti middag, kveldsmat), da vil du få opp dine mest brukte matvarer og oppskrifter, samt et forslag til meny nederst Planlagt meny. På nettsiden har vi kategoriserte måltider under Oppskrifter. Mirabel Restaurant Og Bar, LillestrøJeg ønsker meny og forslag til familiemiddag til.


I strategilitteraturen ville vi kalle MENY en som er annerledes enn alle de andre budsjettilbudene (differensiator) ved å tilby flere og bedre varer og tilby litt bedre service til litt høyere priser. MENY lanserer nå to nye merkenavn og butikkonsepter i tillegg til MENY : MENY Gourmet og MENY Urban.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg