onsdag 17. september 2014

Pysjparty tips

Da skal hun feire sammen med sine beste venner. I barnehagen til småjentene har de ikke det tradisjonelle karnevalet som mange barnehager har på denne årstiden. Så man slipper hele kle seg ut presset-både med tanke på dyre kostymer eller krevende ideèr de håpefulle måtte ha. Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Når jenta mi ble år hadde vi pysjparty ! Det synes hun og alle gjestene var kjempestas. Det var jenter her tilsammen. Etter de hadde spist pizza (som dessverre ikke var en hit -de fleste savnet pølsa) fikk de leke med det de ville en stund. Her er en liten collage fra 6-åringens pysjparty.


I kveld skal jeg på fest og det er en fest jeg har sett frem til en stund nå. Jeg og noen venninner skal samles til en kurvfest, der vi skal ha noe godt i glasset og dele gode historier. Og ikke minst, vi skal overnatte. Her får du idèer til leker, filmer, bordkort, invitasjoner m. Prinsesse- og piratbursdag er fortsatt populært hos de yngre barna, og i det siste har jeg merket at enhjørninger er veldig i vinden, sier Camilla Reimers, og legger til at fotballfest og pysjparty også er populært. PYSJBURSDAG: Hvorfor ikke invitere til frokostbursdag, der alle kan komme i pysjen?


I de fleste tilfeller ender dere sikkert opp med å skravle uansett, men et godt, gammeldags brettspill løfter alltid stemningen. Gå for klassikeren stigespillet, eller prøv ut spillversjonen av Hvem i rommet der du skal gjette hvem som hypotetisk sett er villig til å gjøre hva. Dere skal ha barnebursdag, og.


Herfra blir du bare eldre. Mens unge vil bli voksne, flommer byen over av folk som tviholder på å være unge. Arne Næss (92) vil leke og ha putekrig, 50-åringer går i pysjparty , terapeuter snakker om å finne barnet i seg, og jentene bak høstens humorsatsing på NRK, Et dukkehjem, har angst for å fylle 30.


Et forslag er pysjparty. De kan få låne sminke, hårbørster, krølltang, alt mulig rart av dilldall som 10-åringer syns er gøy - men kanskje er litt ulovlig. Alle har på pysj (eller skifter når de kommer til dere).


Datteren din kan bestemme hvilken film de skal se, hun har helt sikkert best oversikt over hvem som har sett hvilken film. Plakater forteller om valentines-partyet i januar. Om nattrening og om pysjparty for de yngste. Om temaforedrag: Slik får du maks fettforbrenning. På timeplanen står take off med bootcamp, og body combat, attack 6 sms step, spinn 6 familietrening og ballongtrim, dansekurs!


LES OGSÅ: råd som GARANTERT hjelper mot stress Han forklarer at det å være tidsoptimist, eller konstant sent ute, er et personlighetstrekk. Enkelte av oss er bare dårligere til å beregne hvor lang tid ulike gjøremål tar. Nå har jeg nettopp vært på lunsjdate med Annette, Christer og Kenneth, og hadd det skikkelig moro. Vi endte opp med å spise lunsj på Egon hvor jeg spiste meg alt for mett på pizza. Nå er vi hjemme hos Christer hvor vi skal ha pysjparty.


Hei tirsdag og uke 35. Det er med skrekkblandet fryd jeg melder om at dette er uken jeg starter min sykehuspraksis. Hun kom til seg selv idet amfetaminrusen var i ferd med å gå ut av kroppen.


Kristin Gjelsvik var år gammel, på hyttetur med en gjeng hun ikke kjente, og nå sto hun og dro febrilsk i gardinene. De var veldig glade for at mamman var lykkelig og etter det gikk det litt sin gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg