torsdag 25. september 2014

Gravid uke 39 stikking i underlivet

Stikking i underlivet som gravid. Livmoren vokser og øker vekten sin fra cirka gram til rundt en kilo i løpet av svangerskapet. Muskelen er veldig fleksibel og tøyelig. Fra å ligge godt gjemt bak skambenet vokser den så den til slutt går helt opp til brystbenet. Men det er uansett lurt å trene musklene i underlivet – både mens du er gravid , og etter fødselen.


De aller fleste opplever at underlivet normaliseres i løpet av noen uker etter fødselen. Smerter i nedre del av magen. Flere av mine gravide pasienter er bekymret fordi de har vondt i nedre del av magen.


Jeg er plaget med stikkinger i underlivet , har startet denne uken , var det samme forrige graviditet. Jeg er nå i uke og har ekstreme stikninger i magen som går ned i underlivet. Har hatt dette i noen dager, og må stoppe opp med alt jeg gjør når disse kommer. Hvis jeg ligger kan jeg ikke strekke ut bena eller røre på meg siden det er så vondt.


Får de ofte når jeg har vært på do og tisset. Hodet har festet seg for cirka to uker siden. Graviditet: Jeg lurer p om det er normalt ha stikking i magen. Underlivsplager hos kvinner De fleste kvinner fr fr eller senere problemer med sitt underliv, og ingen symptomer fr. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen m tisse.


Hei :) Jeg er i uke idag. Dette er mitt første barn å lurer derfor på en del. Fødsel nærmer deg og jeg gleder meg og er spent!


Har siden uke hatt veldig tynn utflo vonde kynnere og stikkinger. Jeg er veldig redd for å gi deg falske forhåpninger her, men jeg opplevde en stikkende smerte i underlivet da jeg var gravid i uke 3-omtrent. Jeg opplevde det også litt på siden, ikke midt i. Uke : Nå tror du sikkert fødselen er i gang flere ganger på grunn av hyppige kynnere. Husk at det fortsatt kan være mange uker igjen å vente, samtidig som du må være forberedt på fødsel.


Barnet gjør pustebevegelser og fostervannet fornyer seg ca. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen.


Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet. Ved å fortsette å bruke denne hjemmesiden godkjenner du bruken av cookies. Dette har pågått i de siste ukene innimellom, men i går greide jeg så vidt å gå.


I dag har jeg merket det fra jeg stod opp. Det stakk til hele tiden. Er i uke og har de siste ukene opplevd veldig kraftige stikninger i underlivet. Stikninger i underlivet - Nettstedet for.


Den trygge siden om svangerskap f dsel gravid gravide uke til uke termin jordmor. Barn - kjoler - Pickles Baby og barn. Kjente de helt nederst og i lysken. De kommer og går og er ikke veldig vonde men ubehagelige. Jeg har denne uken hatt stikking i underlivet.


I tillegg har jeg menssmerter i ryggen, samt noe stikking på høyre side av ryggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg