mandag 15. september 2014

Gul innkjøpspris

Klikk her for å se månedens tilbud til Norgesenergi-kunder. Gul kampanje - billig strøm til spotpris. Særvilkår NorgesEnergi, 01. For denne avtalen gjelder Standard kraftleveringsavtale fremforhandlet av Forbrukerombudet og Energi Norge, med de særvilkår som fremgår av denne avtalen. Gul spot lavpris er en spotprisavtale: en billig strømavtale som følger markedets utvikling.


Spotprisavtaler har vært den billigste avtaleformen de siste årene!

Estimert kostnad inkluderer kostnader og rabatter vist ovenfor. Alle priser som vises, inkluderer moms. Dette kan være forskjellig fra hvordan disse prisene vises på regningen.


Prisen du betaler bestemmes av børsen Nord Pool, i tillegg til et påslag og evt. Men det finnes en vesentlig forskjell: Spotpris beregnes utifra en gjennomsnittlig pris i løpet av måneden, mens innkjøpspris følger timesprisene slavisk. Ofte vil dermed innkjøpspris være noe dyrere totalt sett.


Les mer om strømpriser her. Med Strøm til lavpris får du innkjøpspris på strømmen, også kjent som spotpris.

Denne avtaleformen er vår bestselger, hvor du betaler det samme som vi kjøper strømmen for på strømbørsen. I tillegg kommer et månedlig påslag og lovpålagte el-sertifikater. Hos oss får du billig strøm og mange gode fordeler. Pris fra FHI til apotek = maksimal innkjøpspris for apotek (uten avgifter) Pris fra FHI til andre = maksimal utsalgspris for apotek (inkluderer legemiddelomsettingsavgift ( ) og merverdiavgift ( ) For preparater uten markedsføringstillatelse i Norge er pris oppgitt i tabellen under.


Sammenlign med andre avtaler og strømleverandører med Strømtest. Med innkjøpspris betaler du prisen som gjelder for hver time hele måneden. Dette gjør at innkjøpspris blir en anelse dyrere enn spot. Spot- og innkjøpspris er svært like. Eneste forskjell er at for spot regnes prisen som et gjennomsnitt av prisen for alle timene i måneden.


Variabel pris er en blanding av fast- og spotpris. Innkjøpsprisavtaler følger prisen på kraftbørsen Nord Pool Spot time for time. Prisen fastsettes for en gitt periode, men justeres regelmessig etter spotprisen. Topp garanti fra NorgesEnergi er en strømavtale i kategorien Andre prismodeller. Omtale om NorgesEnergi: Lureri i øverste hylle - Omtale av Øyvind I. Les hva 3andre mener om NorgesEnergi og del dine egne erfaringer med strømselskapet på Bytt.


Din nye leverandør vil ta seg av alt, dette inkluderer kansellering av avtalen med din gamle leverandør, oversending av opplysninger til nettselskap og vil varsle deg ved feil i opplysninger m. Agva har to kampanjeavtaler som har en pris på minus 1øre per kwh.

For at denne prisen skal gjelde må du ha opprettet en avtalegiro allerede innen måned. GUL SPOT er strøm til “ innkjøpspris ”. Du betaler det samme som vi betaler når vi kjøper inn strømmen til deg. Differanse mellom kampanje og høyeste pris. Her ser du forskjellen mellom kampanjeprisen, og den dyreste avtalen strømselskapet tilbyr.


Størst differanse er det mellom Agva med 2øre. Påslaget i denne avtalen ligger på øre per kWt. Avtalen har en månedsavgift på 4kr. Strøm til innkjøpspris eller spotpris, som den også kalles, slår nemlig alle andre avtaler på pris i lengden.


En spotprisavtale betyr at du betaler det samme som strømleverandøren pluss et fast mellomlegg i prisen som skal dekke leverandørens kostnader og inntekt. For deg som vil ha strøm til innkjøpspris , eller spotpris som det også kalles, er dette et godt alternativ. Prisene er inkludert kostnader til myndighetspålagte elsertifikatkostnader og mva. Med Fjordkraft som strømleverandør får du billig strøm og mange fordeler!


Vi gir deg mer enn en god strømavtale: Prismatch, fornøydgaranti og mobilabonnement til fordelspris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg