tirsdag 16. september 2014

Marius strikk

Sendes om virkedag. Vi har mer enn millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Da passer det perfekt at det endelig kommer en bok stappfull av Marius -oppskrifter! Denne boka forteller den spennende historien om Mariusmønsteret, og innholder hele lettfattelige strikkemønster på alt fra miniskjørt og hundegenser til puter, grytekluter og iPad-trekk – alt med Mariusmønster. I disse dager går det i ull og Marius strikk for alle pengene.


Jeg har laget versjoner av Marius dressen, en med i sydde armer og en med rundfelling.

Begge til er til en viss grad komponert sammen fra en eller flere original oppskrifter. Jeg får med jevne mellomrom e-post der besøkende spør om jeg vet om det ligger oppskrift på Marius -gensere noe sted på nett. Marius Kids produserer Barneklær med mariusmønster. Vi benytter rene materialer som bl.


Tradisjonelt og Tidløst design! Mariusgenser til Barn, Body med Mariusmønster. Tenkte det var på tide å gi henne litt plass på bloggen min, og har i tillegg tatt oppfordringen fra Monstermønster på alvor - plagg in action:) Bildene øverst er fra i fjor påske, og det nest øverste er av meg og søsteren min.


Bildene nedenfor er dåpsgaven til Hedda - samme Mariussett som til resten av familien:) Fortsatt litt for stort, men til neste år skal jeg nok få. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.

Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. MARIUS genseren er beregnet på str. Finn laveste nettpris her. Behandling av genseren: Kan vaskes kun for hån uten tøymykner.


Jeg kan strikke denne i hvilken som helst farger eller str. Du har strikke en fin marius genser,kjempefin. Gjenta rundt den andre åpningen. Når man blander inn sitt favorittmønster blir sokkestrikken ikke så aller verst.


Jeg må krype til korset og innrømme at dette faktisk var koselig strikk. Helt siden jeg strikket disse sokkene til mamma har jeg hatt lyst på et par sokker til meg selv i samme grønnfarge. Entusiasmen for okergul er imidlertid ny av året.


Strikk rett til det er masker igjen på pinnen vridd rett sammen rett og snu. Fortsett med dette (masker mindre for hver doble pinne) til en har kommet til enden av pinnen. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Sandnes Uldvarefabrik. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.


Marius-strikk Da har jeg hatt en periode med Marius.

Det skyldes at eldsteprinsen har bursdag til uka:) Han har fått en Mariusvest før, men den var nå for liten. Mange av dere har etterlyst oppskriftene til Marius genseren- og luen min, så nå har jeg hørt med de to som har strikket de til meg, så håper jeg det kan hjelpe dere på vei ? Det går absolutt an å kjøpe nye pinner;) men jeg har som regel for meg selv at jeg må avslutte for å begynne nytt prosjekt, på den måten trigger tankene på det nye farten på å bli ferdig! Marius -bølgen vil ingen enda ta og mønsteret er å finne på tilnærmet alt.


Jeg er jo lett å innspirere så jeg tenkte jeg skulle strikke grytekluter denne gangen. For jusstidsskriftet med samme navn, se MarIus. Marius er et mannsnavn og et romersk slektsnavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg