torsdag 25. september 2014

Male gipsplater

Gratis avbestilling! Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Hvordan male nye gipsplater. Denne bruksanvisningen gjelder for nye gipsplater som akkurat er satt opp.


Hei,Ifm med oppussing av stuen lurer på om det er lurt å male direkte på gipsplater eller burde jeg lime på med en form for duk før jeg maler.

Hørt at gipsplater trekker til seg mye maling? Holder selv på å spakle gipsplater i huset. Det er veldig lett å få merker og hakk i gipsen og tapeten vil helt klart hjelpe som forsterkning. Og hvis du skal male direkte på platene så er det bortimot umulig å ikke få skjolder på veggen. Skjøten mellom platene jevnes ut.


Sparkelmasse fyller sprekken i skjøten. Det finnes gipsplater som har tatt høyde for sparkling. De har en fordypning i skjøten slik at sparklingen ikke bygger en rygg her.

I den våte sparkelmassen legges en armeringsstrimmel i papir for å unngå sprekker i skjøtene når sparkelmassen herder. Behandling av ubehandlede gipsplater : Start med å gå over platene. Skjær bort løs papp, evt.


Har du satt opp en ny, eller skal restaurere en gammel vegg? Mange bruker gipsplater til dette. Før en gipsvegg kan males eller tapetseres må den sparkles for å utjevne skjøt og skruehull.


Dette er en steg for steg guide for hvordan du får et jevnt resultat når du skal sparkle vegg med nye gipsplater. Her på disse sidene har vi samlet en rekke gjør det selv-veiledninger som guider deg sikkert gjennom arbeidet med gipsplater. Gipsplater gir flotte, glatte vegger og tak.


Her kan du lære teknikken, slik at du med litt øvelse blir i stand til å lage perfekte skjøter i gipsplater. Har du tenkt å lagre platene over tid skal du passe på at de ligger flatt og fuktfritt. Reserver ditt Hotell i Male online. Gips er et miljøvennlig materiale som gir et godt inneklima, og verken sveller eller beveger seg.


Men hvis skjøtene ikke er sparklet riktig, blir de veldig synlige, og da er ikke platene like flotte. Vi har tidligere beskrevet hvordan du monterer gipsplater som en proff. Deretter må gipsplatene sparkles.


Gyptone Akustikkplater er perforerte gipsplater med en akustikkduk som gir gode akustiske egenskaper.

Vi anbefales at gipsplater lagres tørt og innendørs. Vær forsiktig med hjørnene på platenes og unngå at de settes for hardt ned på underlaget. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater.


Platene plasseres plant på gulvet. For forbruker og proff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg