onsdag 17. september 2014

Skiutleie trysil

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Skiutleie og skiservice.


Her finner du åpningstider for skileiene. På begge sider av fjellet ligger det luksuriøse, moderne hotell med både leiligheter og hotellrom samt bading, spa og flere restauranter.

Denne garantien sikrer deg at hytta holder den standarden som vi skriftlig meddeler deg på mail eller på våre egne nettsider. Prisene hos oss er billigere enn konkurrentene, men med minst like god kvalitet. Priser skiutleie I utleien på Toppsenteret har vi utleie av alpin, snowboar langrenn (klassisk, ikke skøyteski), twintips, blades og skiklær.


Merker som vi leier ut er blant annet Head Snowboards og Nordica ski. Vi vil gjøre alt for at dere skal få en unik opplevelse når dere bor hos oss. Her ligger alt til rette for en hyggelig og aktiv ferie!


Med kort avstand til alpinanlegg, langrennsløyper, sykkelanlegg, klatrepark, restauranter, butikker, restauranter og bowling! Hemsedal skishop er den eldste skiutleien i Hemsedal.

Trysilfjell Eiendom AS. Vi er en fullsortiment skiutleie. Her hos oss finner du varene du trenger til din daglige handel.


Varesortimentet er tilpasset lokalsamfunnet med varer fra lokale leverandører og produsenter, så her finner du litt av hvert. Vi tror på god gammeldags service og her treffer du kjøpmannen likeså gjerne i blant hyllene med varer som bak kassen. Trenger du hjelp til å pakke ned i. Skogen, elva og fjellet innbyr til uteliv både sommer og vinter.


Hafjell alpinsenter - den snøsikre familiefavoritten! Booking, hytteutleie, kjøp heiskort, skiskole og skiutleie. Legg din dagstur eller skiferie til Hafjell! Du kan notere dette i kommentarfeltet når du booker, eller kontakte overnattingsstedet direkte via kontaktopplysningene du finner i bookingbekreftelsen. Hvis denne garantien ikke innfris, kan leietaker avbestille sin booking og få refundert hele sitt innbetalte leiebeløp.


Kontakt oss gjerne slik at vi kan finne det du er på jakt etter. Bo i hytter og leiligheter ski inn og ski ut til skibakken, perfekt for din skiferie! Kvilsten ligger i 2. Gamleskogen på “Sjumilskogen”.


Kanken ligger i toppetasjen på storhytta Storskogen, den største hytta på Sjumilskogens tun.

Utleie kun på åremål gjennom. Gaustatoppen skiutleie har utleie av randoski og sko, skredutstyr må du ordne selv. VPG i Oppdal leier ut randoutstyr og staver, og her får du testet Dynafit Tour til både herre og dame, og det kommer også mulighet for å teste Dynafit Beast i løpet av sesongen. Dynafit Neo er utleiesko, samt at Hoji PX blir lagt til i løpet av sesongen. Turen tar cirka én time.


Hvis du trenger leiebil, må du huske å forhåndsbestille dette. Vi har utleie av alpinski og langrenn for alle aldre og innen ulike ferdighetsnivåer, i tillegg til twintip, snowboard og randonee. Sport’n (nederst i Hotellbakken). Hos oss får du komplette pakker med ski, staver og støvler, i tillegg til pulk.


Hjelm inngår i leien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg