fredag 19. september 2014

Blåmann bokklubb

Redaktør var Erle Stokke. Utvidet firma- og kredittinformasjon. Nynorsk barnebokklubb. Verdens første nynorske barnebokklubb er en realitet. I denne klubben kan du.


For baby, småbarn og store barn finnes det heldigvis mange bokklubber som hjelper de håpefulle til å bli glade lesere. Som forelder vet du vel hvor viktig det er at lesekunnskapene er gode hos barna våre. Det lønner seg å være medlem! Feire mamma med å la henne fortelle sin historie.


Med denne boken får du gitt bort en veldig personlig gave der din mamma kan fylle ut engasjerende, morsomme og uventede svar om seg selv. Klubben eies av Det norske Samlaget, og mottar i tillegg en samlet statsstøtte på millioner kroner i. Få norske romaner er blitt utsatt for like unison fordømmelse. Som i dei fleste barnefamiliar lesast det barnebøker titt og ofte her heime.


Det er jo ein kjendt sak at eg elskar bøker som eg las som liten (Emma og Thomas-bøkene, Jason-bøkene, Laban og Labolina-bøkene osv osv.), men nymoderne bøker er eg visst ikkje fullt så god på. Blåmann Barnebokklubb, Oslo, Norway. Om Antikvariatet, Boklageret på Lunde. På disse sidene kan du se hvilke bøker vi har i vårt lager på Lunde. Salet av barnebøker gjennom bokhandelen har lenge vore så lågt at det er vanskeleg å gje ut bøker utanfor den såkalla innkjøpsordninga dersom ikkje bøkene går i bokklubb.


Klubben har nå om lag to tusen medlemmer, og vi regner med at i løpet av tre år skal medlemstallet være åtte tusen. Staten har bidratt med midler til oppstart av denne klubben. Fargerik Jakob Sande og spennande fakta folk og dyr Vi markerer 100-årsjubileet til Jakob Sande med den flotte biletboka om Gåsa, katten og hanen.


Kallen og katten av Jakob Sande. Snuppa mi er nå år. Bokklubb og beste rabattkuponger.


Ho er utdanna grafikar og illustratør med ei rekkje vakre biletbokprosjekt bak seg før ho begynte å skrive sine eigne. Gir tilgang til oppda-tert informasjon om nyere barnebøker på nynorsk. Så rant tårene i strie strømmer, og stemmen skalv… ikke veldig pent å høre på vil jeg tro.


Da fant jeg ut at det var best å legge fra seg boken og heller gi den bort i gave. Bibliotekar, småbarnsmor og up and coming violinstar. Her kan du kjøpa alle vrimlebøkene (bortsett frå nattvrimleboka, ser det ut som) og fullt av andre superfine barnebøker (ser det har kome ei døgnvrimlebok frå hamna også!). Denne kalenderen er sååå fin!


Om eg ikkje er så heldig å vinne den, altså. Taggane er klikkbare og sender deg vidare til samlinga på Flickr. Du kan gjerne bestille bøker her, og hente dem i Vanse eller på Lunde. Romanen krever sin leser.


Det er en intrikat og lekende bok om et hus som forteller det moderne Tysklands historie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg