onsdag 10. september 2014

Fiskekaker pasta

For å unngå matsvinn og spare ti kan det være fint å ty til restemiddag. Men da er det viktig å sørge for at restene oppbevares riktig. De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter.


Kok pasta etter anvsining på pakken. Vask, rens og kutt sukkererter i to, cherrytomater i fire og brokkoli i små buketter.

Denne oppskriften med avokado og pastasalat er enkel og tar kort tid å lage. Fiskekaker er et sunt og godt middagstips. Perfekt for dager du har det litt travelt og har lyst på noe smakfullt til middag! Denne smakfulle oppskriften på pastasalat med fiskekaker er enkel og faller fort i smak hos både store og små. Prøv den neste gang dere skal lage mat til mange.


Ha oppi hvitløk og stek et halvt minutt til. Bland yoghurt, parmesan, salt og pepper, og bland dette med den nykokte pastaen. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Kom med dine tips og ideer til forbedring her.

Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Det aller enkleste alternativet er å servere en fiskekake eller to på en skive godt brød med litt sterk sennep til. Her har jeg tatt det steget videre, men er fremdeles på den enkle middagsmaten som nesten lager seg selv.


Form farsen til fiskekaker med en spiseskje som er dyppet i vann, slik at farsen slipper skjeen. Brun kakene på middels varme i en stekepanne, hvor du trykker dem litt flate med skjeen. Skru ned temperaturen i pannen og la kakene steke på svak varme i omkring minutter.


Snu dem et par ganger underveis. De smakte rett og slett fortreffelige og besto av gode råvarer. Prisen var dessuten svært lav, særlig sett i lys av produktets kvalitet.


Lofotens Familiens fiskekaker med gulrot- og blomkålmos og Findus sine Matlyst fiskekaker med brokkoli- og ertemos fulgte tett etter. Hjemmelagede fiskekaker sto hyppig på middagsmenyen i mitt barndomshjem, og ofte var hele familien engasjert i prosessen. De to yngre brødrene mine og jeg var ofte ute på sjøen og fisket, pappa sløyde fisken, mens mamma skrapte og skrapte fiskekjøttet og stekte flere titalls fiskekaker på det enkelt utstyrte hyttekjøkkenet.


Pasta er en favoritt blant mange. Med erter og fiskekaker i biter har du en superrask og enkel hverdagsmiddag for hele familien. Se oppskrift på KIWI.


Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Ja, dette er ei lita oppskrift! Det kjem litt an på storleiken på fiskekakene, men meiner at eg får 8-fiskekaker av denne.


Når eg lagar fiskekaker mangedoblar eg denne oppskrifta.

Når ein først set i gang og lagar fiskekaker , kan ein like godt lage ein stor porsjon og ha ekstra til å fryse ned. Evnen til å binde væske er forskjellig fra fiskeslag til fiskeslag. Bruk bare fersk fisk når du skal lage fiskekaker , frossen fisk har mistet mye av sin bindeevne. Kok makaroni som anvist på pakken, hvis ikke du har rester med ferdig kokt pasta.


Smelt smør i en kjele ved svak varme. Tilsett hvetemel og rør blandingen jevn. Kok opp mens du rører godt. Enkel middag Ramen og Torsk. Streetfood Prøv en ny vri på dine favorittretter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg