tirsdag 23. september 2014

Lavkarbo ukesmeny

Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. En ukesmeny med lavkarbo. Dette er en eksempelmeny for en uke på en lavkarbo kostholdsplan.


Frokost: Egg og grønnsaker, stekt i smør eller kokosnøttolje. Lunsj: Rekesalat med litt olivenolje. Lav-karbo eller ei. Ferdig bearbeidet matvarer, som karbonader, pølser, fiskekaker etc. Litt Lettere – I Kropp og Topp.


Det glade lavkarboliv. Denne uken har jeg lyst til å komme med litt inspirasjon til middag for en hel uke til dere. Alle middagene kan spises av hele familien og har du barn eller andre i husholdningen som ikke lever lavkarbo , lager du bare litt tilbehør ekstra til de. Man kan spise kjøtt, fisk, skalldyr og alle andre proteiner helt som vanlig, men lag maten fra bunnen av.


Siden de aller fleste liker å planlegge kommende uke, i godt tid. Ukemeny med handleliste og oppskrifter! Jeg planlegger å komme meg i gang men vektreduksjon, og har bestemt meg for å satse på lavkarbo , eller i beste fall ketolyse. Hei der KOsebamsen! Du går ned i vekt ved å kutte ned på karbohydrater, som sukker, brø poteter, ris og pasta, og spise mer fett og proteiner.


Også Statens råd for ernæring anbefaler nå slanking med lavkarbo som metode. Skuddsikkert kosthold med lite karbohydrat og mye fett – og kaffe! Se vårt spennende utvalg og kjøp Braineffect og ketogene produkter her. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Her finner du forslag til ferdige ukemenyer.


Jeg kommer til å bla gjennom mang en gang for å prøve ut oppskriftene, fersk som jeg er som type diabetiker på lavkarbo. Billig lavkarbo ukesmeny , med innkjøpsliste 4! Da var det kommet til ukas siste dag og imorgen er det mandag igjen. Håper noe av det faller i smak og du får lyst til å teste ut.


LAVKARBO ukemeny nr 2. Jeg har fått mange spørsmål om jeg ikke kunne lage en til Ukesplan for lavkarbo. Mange studier har undersøkt om det er slik at lavkarbo øker blodfettstoffene. En slik sammenheng er imidlertid ikke så enkel uansett.


Lavkarbo ukesmeny

Disse fruktene kan du spise på lavkarbo. Men hvis du går på en lavkarbodiett gjelder det likevel å finne dem som ikke inneholder så mye karbohydrater - og hvilke er det? Cantaloupe melon, appelsin, rabarbra, bjørnebær, multer og bringebær er eksempler på frukt og bær du fint kan inkludere i et lavkarbo -kosthol sier.


Du velger selv hvilke dager, måltider og mengde. Har ingen ned-i-vektgaranti, men litt inspirasjon til de som lurer på hva man kan spise. Liker selv å variere med kjøtt, fisk, skalldyr og kylling. Mindre sjanse for å gå lei! Her er en gavepakke til alle som liker god mat.


De burde tilfredstille enhver lavkarbo -junkie. For min egen del tenkte jeg det var smart å sette opp en matplan. Slik at jeg får spist litt av det jeg har i kjøleskap og fryser. Og etter hva jeg har forstått er det også fler av dere som ønsker en slik ukesplan med forslag til frokost,lunsj og middag.


De siste årene har lavkarbo gått som en farsott over landets slankere, blant annet under navn som ketolysedietten og dr. Forløperen til lavkarbo er dr. Hovedprinsippet går ut på å få kroppen din til å forbrenne lagret fett. Et lavkarbokosthold handler om mye mer enn vektreduksjon.


Bildet du ser over er en typisk lavkarbofrokost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg