tirsdag 16. september 2014

Myggnetting rusta

Spar opptil på våre outlet sider i dag! For en aktiv fritid – året rundt. Vi har dingsene som foreviger din mest verdifulle tid. Skap et koselig og personlig hjem!


Til deg som vil forandre litt hjemme med enkle midler, har vi et bredt utvalg av maling, gulv og tapeter. Rusta - Nesten alt til hjemmet. Hvor du vil ha beskyttelse mot insekter er dermed helt opp til deg. Myggnetting og insektgardiner kan monteres overalt. Mange av våre kunder spør om insektgardiner for å beskytte mot insekter på soverom, kjøkken og stue.


Det er også mange som ønsker netting for å tette terrassedører og inngangsdører. Dette produktet hjelper deg til å holde soverommet fri for insekter, og tilpasses de fleste typer vinduer og dører. Og med våre mange løsninger for insektnett og myggnetting trenger du ikke å bekymre deg for ubudne gjester i form av insekter. Match hjemmet ditt forøvrig Insektnett og myggnetting finnes både til vindu og dører i forskjellige varianter og du velger farge og uttrykk som matcher hjemmet ditt forøvrig. Da lar det seg vanskelig gjøre for myggen å finne åpne partier i festene hvor de kan komme seg inn.


Denne svært slitesterke myggnettingen er tilpasset bruk i vindu. Den spennes opp ved hjelp av den medfølgende aluminiumsrammen. Alt fra leker til barn til verktøy som får din hage til å blomstre. Mygg- og fluenetting med med borrelås for innsiden av vindu. Lengde borrelås 6m.


Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Hengekøyer kan brukes hele året. Det er viktig med et isolerende liggeunderlag i hengekøya og en god sovepose om vinteren. På sommeren er mygg og innsekter noe vi må forholde oss til og myggnetting er et must. Det finnes myggnetting som er spesialtilpasset hengekøyene til Ticket To The Moon.


Smarte og praktiske rullegardiner. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig design og materialer.


Er det her det er party! Derfor kan det være praktisk med et hagetelt eller en form for tak over hodet, både for en liten pause fra sola men også for å kunne være utendørs i nesten all slags vær. Drømmer du om å overnatte i en hengekøye ute i naturen?


Hos XXL har vi et godt utvalg av solide og kvalitetsrike hengekøyer som passer perfekt til turen din, enten du bare skal ha den med for å slappe av i, eller du skal overnatte i den. Du kan skjermes mot alt. Bor du med innsyn kan du bruke delikate løsninger som slipper inn lys, men samtidig skjermer privatlivet. Populære og velegnede alternativer i form av lamellgardiner eller plisségardiner, hjelper deg å slippe inn ønsket mengde med lys, og skjerme det du ikke ønsker inn i hus – du kan til og med tette de helt om behovet skulle være der.


Europris har mye flott av produkter til hjemmet, samt interiør, lys og servietter. Se vårt store utvalg og lave priser på f. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg!


JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg