fredag 19. september 2014

Easygrow skinn

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Deres produkter lages til alle de små vi elsker! Med sine deilige og myke vognposer laget av, i første hån økologiske material garanterer de at minstemann vugges trygt i søvn. Vognposens innside er laget av myk bomull og har en ytterside i bambus og polyester. Lammeskinn i myk kvalitet som er spesielt laget for babyer, varmer når det er kaldt og kjøler ned når det er varmt takket være at ullen tempereres etter kroppsvarmen.


Easygrow skinn

Du kan bruke det på begge sider, inni eller under en Grandma sovepose. La barnet sove på ull. Passer også fint i andre poser og i sportsvogner! Lekmer tilbyr et bredt sortiment innen vognposer, skinn og sitteputer til alle årstider og vogner. Med et varmt lammeskinn eller en varm vognpose slipper babyen din å fryse når dere er ute på kalde dager, og kan i tillegg sove trygt og bekvemt.


Kan suppleres med easyGrow skinn for optimal varmeeffekt! Testet hos Sifo for Foreldre og barn – topp score på varmeeffekt (pose uten skinn ). Velkommen til vårt utvalg av vognposer! Les tester og omtaler før du kjøper. EASYGROW LAMB SKIN Stroller - Solid Grey-79kr. Inneholder flere praktiske lommer på innsiden og utsiden.


Easygrow skinn

Kommer i sort eller brun immitert skinn. Legg til sammenligning- Rabatt. Lammeskinnet kan brukes på begge sider og er klargjort for 5-punktsele. Vinterposer og vårposer.


Trenger litt råd for valg av vognpose. Jeg har til nå sett på voksi urban, voksi city, easygrow nature, easygrow nord og easygrow hood. Ser easygrow nature ble best i test i høst og er på tilbud nå, noe voksi også er. Har ikke bestemt meg om jeg ønsker ull i bunnen og lurer på om noen har erfarin. Hardanger, med en symaskin og masse dun.


Easygrow skinn

Vognposen er et viktig tilbehør i et land med skiftende årstider. Sitteputer er ikke så dumme om man vil ha litt ekstra varme! Våre vognposen kommer ikke bare fra kjente merker som blant annet Britax, Voksi eller Bjällra of Sweden, men de sørger også for at ditt barn er varmt og har det koselig når det blåser kaldt. De fleste vognposene leveres i flere varianter, farger og stiler for.


Den lille barnebutikken. Cover Reflex 3kr. Babyblanket Grandma Wave 5kr. Lamb skin stroller 6kr. Air Inlay Stroller. Stellematte inkludert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg