fredag 17. oktober 2014

Anbefalt film netflix 2018

Her får du hele listen. Nå har vi i SOL samlet de beste filmene som kun er tilgjengelig gjennom strømme­tjenesten. The Shawshank Redemption, eller Frihetens Regn, handler om en mann ved navn Andy, som etter å ha blitt feilaktig dømt for mor starter sitt nye liv i fengselet Shawshank hvor han knytter tette bånd til en eldre medfange ved navn Red. En film du ikke har sett tidligere? Netflix : Er du på jakt etter en god film ? Denne saken oppdateres jevnlig, så lag gjerne et bokmerke på denne saken.


Vi møter Robert The Bruce (Chris Pine), som har tatt over den skotske tronen. Den engelske kongen godtar ikke dette, og nå må Robert The Bruce slåss mot den engelske hæren. På veien har vi sett mange middelmådige filmer i alle sjangre, men vi har funnet noen perler vi trygt kan anbefale.


Vi har satt en nedre grense på 8. Denne gangen må TV-serien vike for filmens verden hos TV-slaven. Det er fungerer ikke alltid like godt. For å finne perlene, må du derfor lete i de mange kategoriene.


Ser du politiske dramaserier som House of Cards, risikerer du å få bare det som ligner. Mye har som vanlig blitt fjernet, men en del godbiter har kommet til. Videre er filmene tekstet.


Og året vi fikk en kvinnelig trener i eliteserien – i hvert fall på TV. Du finner også en liste over de beste filmene fra samme tiår. Du kan også velge deg en sjanger å få de beste filmene fra.


Du kan se så mye du vil, når du vil, og det helt uten reklame – til en lav månedspris. Det finnes alltid noe nytt å oppdage, og nye serier og filmer legges til hver uke! Verdens beste magiske filmserie og et nostalgisk tilbakeblikk. Så til inspiration (og oplæg til diskussion) er her de DRAMASERIER på streamingtjenesten, vores filmredaktør er mest begejstret for. For min egen del har jeg brukt tjenesten flittig siden i høst og er meget fornøyd.


Men merker at jeg for øyeblikket med litt idetørke Rett og slett litt vanskelig å finne en film eller serie jeg finner motivasjon til å se. Jeg har sikkert ikke sett mer enn av filmene, så det er ikke det det står på. I tillegg til anbefalte TV-serier finnes det får du også lister over det beste av TV-serier.


Anmeldelser av anbefalte TV-serier er en oversikt over de anmeldelser av sesonger som har fått best terningkast den siste tiden. Blant de mest pirrende kategoriene finner vi Hete uavhengige filmer. Definisjonen av het er temmelig vi fra Lars von Triers grafiske Nymphomaniac til den temmelig uskyldige The Diary of a Teenage Girl, skriver Nettavisen. Jeg såg hele serien på to dager, og synest den var fengende. Serien handler om en kvinne som opplever at hennes år gamle datter blir drept.


De er også en god allrounder på andre filmer og serier, men her får du ikke noe sport. Foreløpig har de alltid vært tidlig ute på det tekniske, for eksempel med tanke på 4K-innhold. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.


Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler. We’ve all been there. You’ve decided you’re going to watch something. VG ser nok en gang inn i krystallkulen - også kalt har spurt TV-kanalene og strømmetjenestene, for å fortelle deg hvilke dramaserier du har i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg