torsdag 16. oktober 2014

Bursdagskaker til voksne

Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år. Gode kaker hører til en bursdag, enten det er for de store eller små. Ingen bursdag uten kake.


Lag en saftig og smakfull sjokoladekake, kremkake, marsipankake eller cupcakes. Her finner du våre beste oppskrifter på bursdagskaker til barn og voksne.

Fordel blandingen i sirkelen og form det til en kake, ca. Skru av ovnen og la kakebunnen stå i stekeovnen til den er avkjølt, gjerne over natten med ovnsdøra på gløtt. Ha eggeplommer, melk, sukker og maisstivelse i en kjele. Hør med restauranten om du får lov til å pynte bordet du har booket. Noen restauranter kan også gjøre pyntingen for deg på forhånd.


Hva med å be inn vennegjengen til en kveld med maling, mat og noe godt i glasset? En bursdag er spesiell for den som skal feires.

Kamerater og venninner gleder seg. Tanter og onkler like så. Vi vet jo at alle barn har store forventninger til bursdagen sin. Men også voksne har jo lov å glede seg… Jeg lager bursdagskaker som er personlige, akkurat slik du syns den bør være. Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Detektiven gir seg til kjenne, samtidig som ingen vet hvem morderen er.


Musikken startes, og barna går rundt og gir hverandre håndtrykk. Hvis det blir klemt hardt til , er det morderen som er på ferde, og deltageren legger seg like etterpå ned og spiller død. Oppskrift på morsom tallkake til treåringens bursdagsselskap. Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 3-tall.


Lag et lyst sukkerbrød med ostekrem på toppen, og pynt kaken med alt som er gøy og godt av strøssel. Kransekake er vel festkaken over alle festkaker. Populær som den er passer kransekake til 17.


Hjemmelaget kransekake er ikke så komplisert å få til , men krever at deigen lages minst dagen før den skal trilles ut og stekes.

Vi har tips til bursdagsfeiring for voksne. En god regel er å beregne ca. Unike bursdagskaker for voksne Uansett hvor gammel noen kan få, bursdager er fortsatt morsomme anledninger til å komme sammen med familie og venner og feire.


Det kan være vanskelig å beregne mat til mange, da det ofte kommer an på om gjestene er småspiste eller storspiste. Mat til bursdagsfesten. Mange vil si at god mat er noe av det viktigste når man skal arrangere fest.


Det å ha bursdagselskap er ikke forbeholdt barn, selv om dette er noe voksne til tider har en lei tendens til å glemme. Feir deg selv, feir din familie, dine venner og ikke minst - feir livet! I denne kategorien finner du gaveartikler, dekorasjoner og alt annet tilbehør du trenger for å få til århundrets voksenbursdag!


Mine beste kaker. Nedenfor har jeg samlet de beste kakene som jeg har publisert på bloggen (i uprioritert rekkefølge).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg