torsdag 9. oktober 2014

Kyllingkjøttdeig gryte

Varm halvparten av smør og olje i en panne og stek kyllingkjøttdeig i et par omganger. Fres løk, hvitløk, gulrot og chili i resten av stekefettet. Ha det over i gryten og tilsett hakkede tomater, laurbærbla vann og buljongterning.


La det hele småkoke i 8-minutter. I dag skal dere få oppskrift på en enkel og kjapp gryte med kyllingkjøttdeig.

Dette er en gryte som jeg tidligere pleide å lage med creme freshe, men denne gangen har jeg prøvd meg på en sunnere versjon. Det er godt mulig at den smaker bedre enn den ser ut. Kyllingkjøttdeig kan brukes på nesten akkurat samme måte som den tradisjonelle kjøttdeigen. Retter som pasta med kjøttsaus, lasagne og taco er er ingen utfordring for kyllingkjøttdeigen. Hell vannet av, damp spaghettien et øyeblikk i tørr gryte.


Rør eventuelt en smørklatt i. Anrett spaghettien på varmt fat, hell sausen i midten og dryss over med reven ost. Slik tilbereder du kyllingkjøttdeig på en sunnere måte: Finn kyllingkjøttdeig som ikke inneholder salt.

Stek kyllingkjøttdeig minst mulig. Lag suppe med kyllingkjøttdeig. Form små kjøttboller og legg dem i suppe. Gryte av kyllingkjøttdeig der du ikke steker deig er også bra. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Jeg synes dette var kjempe godt! Men enig med det de andre skriver her, at det var litt lite smak og vann. Så jeg slengte oppi salt, pepper, chilipowder, paprika, oregano, hvitløk pulver og mer garam masala og gurkemeie.


Skjær gulrot i små terninger og purre i skiver. Finhakk hvitløk og chili. Stek alt på høy varme i en stor gryte med litt olje til det blir mykt og har fått farge.


Skjær paprika i strimler og ha dem i sammen med krydderet. Rør godt og ta gryten av varmen. Creme Fraiche ss hakkede tomater ts currypulver ts.

Du kan lage deilige burgere av kyllingkjøttdeig. Med tilbehøret i denne oppskriften får du et saftig og godt måltid som alle burgerelskere vil sette stor pris på. Finn frem en stekepanne med høye kanter eller en vid gryte , og stek kjøttdeigen i litt nøytral olje.


Bruk middels til sterk varme. Tilsett løken mot slutten av steketiden og la den steke sammen med kjøttdeigen et par minutter, og tilsett deretter hvitløk, gulrøtter, paprika og aspargesbønner. Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Hei, kjære Godt-leser!


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan. Mesterkokk Tom Victor Gausdal har liten erfaring med kyllingkjøttdeig , men mener det egner seg til retter som stekes på høy varme. Varm resten av smøret og oljen og fres løk, hvitløk, gulrot og chili til løken er blank. Legg den over i en stor gryte.


Ha alt over i gryten. Tilsett hakkede tomater, laurbærbla vann og buljongterning. Kalkun er magert og kjempegodt, og kan også fryses ned etter det er stekt,å taes opp og brukes i gryte feks. En neve koriander (kan sløyfes) Slik gjør du: Varm olje i en stor gryte på medium varme. Ha en boks med hakkede tomater, litt hakket ingefær og Geitmyras garam masala krydderblanding i suppa og du har straks en indisk gryte.


Barn kan Vis barna hvordan man vasker, skreller og kutter en gulrot, og la dem hjelpe til med resten av grønnsakene. Denne sausen er både enkel og kjempegod.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg