onsdag 29. oktober 2014

Vårlue baby

Vårlue baby

Deilig vårlue i bomull fra Kivat. Lua har perfekt passform og sitter som støpt på de fleste hoder, modellen dekker godt rundt ørene og har snøring. Foran ørene er det isydd vindstopper som gjør at den er 1 vindtett akkurat på det partiet. En søt lue er et nødvendig tilbehør både under sommeren og vinteren.


Vårlue baby

Her finner du vårt store utvalg av hatter og luer for barnet ditt. Enten du trenger noe varmt og godt under de kalde månedene eller en lettere solhatt for å beskytte barnet ditt mot varmen, har vi flere modeller som du kan velge mellom. Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum. Kivat luer med og uten vinstoppere.


Stort utvalg i farger og modeller hos Torgunns Barneklær! Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby , produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. På våren i myk økologisk bomull.


Til vinteren i et mykt inner lag i 1 økologisk bomull og ytterlag i varmende 1 ull. LUER OG VOTTER TIL BARN. Produktet er midlertidig utsolgt. Dersom du ønsker å motta en epost når vi får det inn på lager kan du legge igjen epostadressen din i skjemaet under.


Luen er vindtett ved ørene og har en god passform. Kan vaskes på grader, strekkes fuktig og vaskes med innsiden ut. Beskrivelse Name It lue baby. Luen har volangkant i front, noe som gjør det feminin og fin.


Den har gule og hvite striper og er fòret innvendig. Vi selger barneklær på nett, Vi har Norges største utvalg av bl. Pyret har klær til barn, fra nyfødt og baby til barnehage- og skolealder. God design og praktiske funksjoner gjør at plaggene fungerer like bra til fartsfylt lek utendørs som til fest. Med 1 slitesterk bomull i hele kolleksjonen, lager vi klær till baby og barn, men også klær till den nyfødt familiemedlemmet.


Myk vårlue til de minste med to små dusker. Luen dekker ørene godt, har windstopper, knyting under haken og stjerne i pannen. Skjønn babylue i tynn bomull fra Maximo, rosa med nydelig kaninprint.


Liten brem og knytting under haken, innfelt elastisk parti i nakken for bedre passform. Lue til baby gutt fra Name It, lyse blå lue, vårlue eller i overgangen mellom høst og vinter. De finnes i babymodeller også tror, bare tror at den som heter str altså 0-år blir litt stor. Men de vokser jo fort, så om den er for stor nå, så passer den nok om ikke så lenge. Se flere ideer om Barn, Baby og Dusker.


Luene er av super kvalitet, sitter godt på hodet og har nydelig design. Vårluer til baby og barn. Luene er designet og produsert i Finland der de har god kjennskap til ruskete vær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg