fredag 24. oktober 2014

Overføring mellom banker 2018

Vi tilbyr smarte løsninger og gode betingelser. Bli bankkunde enkelt og raskt her! Alt du trenger innen bank: konto, kort, nettbank og mobilbank. Eff 4mill 25år Kost 1. Søk fastrentelån nå!


Merk deg at det gjelder helt andre regler hvis det gjelder overføring fra samme bank.

Velg en av våre banker for å gå videre. Skriv inn ditt postnummer for å få forslag til bank eller velg i listen under. Betalinger mellom kontoer i samme bank skjer umiddelbart. For betalinger fra konto i en bank til konto i annen bank , tar betalingen som regel litt lenger tid. Disse avregningene skjer ganger daglig fra mandag til fredag: 05.


Eksklusive bank - og forsikringsfordeler for NITO-medlemmer. Som Premium-kunde får du gode betingelser, tilgang til eksperter og juridiske tjenester. Eventuelt kan du ta kontakt med den du skal betale til eller banken deres.


Dette kalles også SWIFT.

Fire ganger i døgnet: Overfører du penger til en mottaker som er kunde i en annen bank enn deg, så tar betalingen som regel litt lengre tid. Siste frist er kl 13. Betaler du i helga, overføres pengene tidlig mandag morgen. Danske Bank Norge sin SWIFT: DABANO22. De trenger også ditt IBAN-nummer.


For overføring av penger mellom banker fra ulike land er BIC- og IBAN-nummer nødvendig. Fiken prøver å finne numrene automatisk, men dersom informasjon om din bank ikke blir funnet kan du legge den inn manuelt. Dersom du og den du betaler til er kunde i samme bank , flyttes pengene raskere enn du kan skrive Nå har jeg overført pengene til deg. Betaling mellom kontoer i samme bank skjer nemlig umiddelbart.


Akkurat som ved overføring mellom dine egne kontoer, i nettbank eller mobilbank. At straksbetaling nå er en mulighet er en direkte konsekvens av at store deler av bank -Norge står sammen om Vipps. Derfor spiller det ingen rolle om du vippser til noen som har samme bank som deg eller ikke, pengene kommer inn på konto umiddelbart uavhengig av det, sier Vipps-sjef Rune Garborg i en pressemelding.


Forbrukerrådet rapporterer om få klager på overføringstiden mellom banker i Norge. Det er greit å kunne ha sanntidsoverføringer, men jeg tror forbrukerne er vant til at det tar litt ti forteller fagdirektør Jorge Jensen. Han understreker samtidig viktigheten av sikker overføring av penger og bankenes kontrollsystemer. Oppdragsdato vil følge betalingen frem til betalingsmottaker.


Skattedirektoratet har i tilknytning til denne regelen selv uttalt at det må vises fleksibilitet og aksepteres mer enn dager når flytting er meldt, men det tar lang tid med overføring fra avgivende leverandør. Oppgjørsdag Dato for oppgjør mellom bankene i Norges Bank. Ved overføring innen Nordea forstås med oppgjørsdag den dag godskriving og belastning av kontiene skjer.

Du kan overføre verdipapirer på ASK fra en aksjesparekonto til en annen uten at du må skatte av det. Overføring av aksjer og aksjefond mellom aksjesparekontoer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg