torsdag 23. oktober 2014

Kremost hvitløk

Praktisk hvitløkspresse som knuser enkelt hvitløken opp i små deler på sekunder. Osten passer perfekt til pastaretter, blandet med bakte eller grillede rotgrønnsaker, som smakstilsetning i supper og sauser, som pålegg, dipp eller som garnityr på kjøtt eller fisk. Kremost med hvitløk passer til så mangt - det er kun kreativiteten som setter grenser!


Prøv også kremost med. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.

Lag kylling fylt med kremost, hvitløk og gressløk hjemme Kyllingen. Kylling har den egenskapen at den er lett å kombinere med andre smaker. Det er ikke uvanlig å se den i oppskrifter sammen med frukt, grønnsaker, andre typer kjøtt eller selv sukker for å gi deg en kontrast og en allsidig opplevelse. Fakta om Arla castello Øko. Smaken er frisk og karakteristisk av tilsatt ferskhakket hvitløk , avrundet med smaken av krydderturter.


Konsistensen er smørbar og kremet. Hei alle sammen og velkommen til passion4baking! Nå er både Valentine’s day og morsdagen over, og vi er tilbake i hverdagen.

Det kommer en del mer av gjærbakst og middagstips nå framover. Og selvfølgelig kaker og cupcake ‘s og andre søtsaker. Sliter du med å tilfredsstille kresne småbarn? Skal du ha folk på besøk?


Eller hadde du tenkt deg en temakveld? Fortell oss hva du skal gjøre på kjøkkenet i kvel så kan vi bidra med inspirasjonen du trenger til en vellykket kveld. Her kan du finne oppskrifter, lese om produktene våre eller se reklamefilmene. Du kan også lese om TINEs virksomhet eller kontakte oss om du ønsker det. Tilsett litt i en saus neste gang – det gir det lille ekstra.


Sammen med litt melis eller vaniljesukker blir osten en super topping på en gulrotkake. Horn med kremost av urter eller hvitløk , eller den smaken du foretrekker! Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre.


Osten har en deilig, myk konsistens og er lett smørbar. Kremost med ruccola og pesto er den perfekte matchen til pastaretter, kylling- og fiskeretter, hjemmelaget pizza og bakverk, så vel som på en italiensk sandwich. Innbakt kylling er både saftig og godt, og i denne oppskriften har vi laget den ekstra smakfull ved å lage en kremet saus på kremost med hvitløk og urter og hvitvin.


Slik lager du innbakt kylling med kremet saus: - Forvarm ovnen til 2°C. Sett en panne stor nok til å romme potetene til oppkok med saltet vann.

Kjør olje sammen med hvitløk og chili i en mikser. Pensle stekeplaten med olje og legg på baguetteskivene. Pensle toppen av skivene med oljen og stek dem ved 180°C i ca. Avkjøl på kjøkkenpapir så noe av fettet kan renne av.


Smelt resten av smøret og la løk og hvitløk surre i 2-minutter under omrøring. Løken skal bli blank og myk, ikke svidd. Ha sammen med resten. Hell fløte og kyllingkraft i gryta. Rør inn kremost og smak til med sennep, soyasaus og pepper.


Legg i stilker med fersk timian.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg