tirsdag 7. oktober 2014

Boots apotek bergen storsenter

Finn nærmeste apotek på apotek1. Vår kunnskap - din trygghet. Nå opptil rabatt. Storsenter - Boots Apotek.


En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg, vil fremdeles være vårt kjerneområde i apoteket. Her kan du finne alle Boots Apotek butikker i Bergen.

For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Dette for å tilby bred kompetanse og gi deg den beste veiledning og service. Boots sine unike produktserier som for eksempel No Botanics og Soltan er tilgjengelige i Norge gjennom Boots Apotek. Boots Apotek er del av verdens største helseaktør, Walgreens Boots Alliance, og har 1avdelinger i Norge.


I tillegg til reseptekspedering tilbyr vi helsetjenestene føflekkscanning, blodtrykksmåling, tarmkrefttest og inhalasjonsveiledning. Hos oss har vi fokus både på helse og velvære. Kjøp raskt og trygt fra vårt nettapotek og få gode råd og tips i forbindelse med sykdom og medisiner. Den enkleste måten å handle legemidler er fra Norges største og rimeligste nettapotek.


Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett.

Rask leveranse og stort utvalg. Siste mote til gode priser. Kjøp favorittene dine hos Ellos nå. Kjøp boots i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil.


I tillegg vil du nå få tilgang til Boots sin unike merkevarer innen helse- og velvære. I vårt nettapotek finner du vårt store varesortiment innen hutpleie og egenomsorg, informasjon om sykdom, plager, helse og skjønnhet og produktinformasjon. Boots Apotek Bryggen har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære samt et sterkt fokus på rådgivning og service – fordi god helse og naturlig. Tilbud fra Boots Apotek , Tilbud Boots Apotek.


Våre apotek er delt inn i to soner – grønn for helse, rosa for velvære – dette for å gjøre det lettere for deg å finne frem. Apoteket har tilbudt sine tjenester i over år. Våre erfarne ansatte har kunnskap og garanterer for sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning. Noen butikker og spisesteder har utvidede åpningstider. Boots apotek Askøy hører til en kjede med over 1apotek over hele Norge.


Er dette ditt firma? Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansikts- og kroppsbehandlinger, fotmassasje, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn. Vitusapotek tilbyr hudpleiebehandling i egen hudpleiesalong. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Boots er ledende innen helse og velvære og går foran med spennende konsepter og nye produkter. Brukernavnet funnet! Blomsterdalen Apotek Ditt Apotek Blomsterdalen.


Det første norske Boots -apoteket ble lansert på Lillestrøm i slutten av januar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg