fredag 24. oktober 2014

Vekt baby 3 mnd

Jenter veier i gjennomsnitt 5. Vi gjengir gjennomsnittsvekt og -lengde. Normalverdiene for jenter er vekt mellom 4. Guttenes normalverdier er 5. Gjennomsnittlig vekt og høyde for baby mnd.

Vekten til din baby kan gå litt opp og ne men nå bør du kunne se at babyen legger på seg, om enn noe ujevnt. Babyens utvikling, måned for måned. Når babyen er rundt måneder, gjør babyen en ny oppdagelse: Hånden sin. Barn vokser i ulikt tempo, og det viktigste er å følge sin egen kurve.


Her har vi tatt utgangspunkt i gjennomsnittet og normalområdet rundt. Hun følger den midterste kurven for vekt som den var laget for henne. HS synes det er morsomt.

Hodet er litt over gjennomsnitt. Lite vekt baby mnd - Baby og småbarn. Hodeomkrets fødsel og mnd ? Baby mnd og vekt - Baby og småbarn. Han har lagt godt på seg og ligger over kurven sin i fht vekt og høyde. Og jeg har ingen tro på at små babyer skal presses inn i en rytme.


Mwen det er min mening da. Jeg ville ikke prøvd å kutte ut noen. Følg babyens utvikling måned for måned fra fødselen til barnet fyller år. Råd til foreldrene om hva dere kan forvente dere,.


Som foreldre er det viktig at du ser at babyen din legger på seg jevnlig og virker tilfreds - det er det viktigste redskapet du har for å se om din baby er sunn og frisk. Barnet skal følge sin egen vekstkurve. Percentilskjema er basert på undersøkelser hvor det er definert en normalpopulasjon i de ulike aldersgruppene. Høyde og vekt i tabell beregnet ut fra en eldre skandinavisk undersøkelse.


Bemerk at barna siden da generelt er blitt litt høyere og tyngre.

Jeg har ei tulle på ,mnd nå. Lurer også på om hun får nok mat. Hun er normal se til, blid og fornøyd. Siden jeg var usikker, ammer forresten fullti har jeg testet.


Samtidig som melka ble etterspørselstyrt og ikke hormonstyrt. Jeg har en jente som fyller mnd august. Vi skal på  mnds kontroll august. Håper at hun går litt mer opp i vekt. De første ukene frem til mnd gikk hun.


Til dere som har baby på rundt mnd. Og når våkner barnet om morgenen? Vi legger frøkna rundt åtte ( sovner som regel ikke før rundt ti) og våkner 9-9.


Har blitt så bekymret og opphengt i dette. Har et barn med stort hode. Helsesøster ville at legen skal se på dette neste uke og i mellomtiden tenker jeg jo det værste og er temmelig stresset for hva som er galt.


Noen andre som kan dele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg