onsdag 8. oktober 2014

Best i test solkrem 2019

Best i test solkrem 2019

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Spar opp til , kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Den skal også gjerne være mild mot huden og miljøet. Beste solkrem er Riemann pLotion SPF 20.


Denne har vunnet test i danske forbrukerrådet og danske tenk. Beskytter deg i timer med kun en påføring, den er også vannfast. I dagens samfunn er det høy bevissthet om viktigheten av å beskytte seg mot solstråling. Det mest effektive ville naturligvis vært bare å oppholde seg i skyggen og å beskytte seg med klær og hatter, men hvis man ønsker å kose seg i solen, er solkrem et must.


Amazon Kundrecensioner av Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil. Influenster Kundrecensioner av Biotherm Lait Solaire. Barn har følsom hud og trenger ekstra beskyttelse mot solens stråler.


Solen i seg selv er ikke skadelig, og barn trenger en viss mengde sollys på huden for at kroppen skal produsere det viktige vitamin D. Men for mye sol kan føre til solbrenthet, og hvis man brenner seg som barn, øker risikoen for å utvikle hudkreft i voksen alder. Det er med andre ord ikke spesielt billig solkrem. Normalt ligger prisen for en solkremflaske fra til 1kroner, litt avhengig av aktuelle solkrem tilbud. Og her er det på tide med en stor advarsel. Ikke la deg lokke av forhandlere som lover best i test solkrem til kvantumsrabatt og lave priser.


I ansiktet bør du faktisk alltid ha solfaktor. Beskytt huden din mot skadelig stråling, som kan gi pigmentflekker og solskader med en god solkrem med faktor. Hvor ofte bør en solkrem byttes ut? Kan for eksempel en solkrem fra fjoråret brukes i år?


Et smart tips kan være å sjekke utløpsdatoen på produktet før du tar det i bruk eller se etter krukketegnet på baksiden av emballasjen. En solkrem kan miste beskyttelseseffekten over ti spesielt hvis du har hatt den fremme i høy temperatur. I likhet med i fjor og året før, er det fortsatt Dermica som troner øverst som den beste solkremen for barn. Den får poeng for at den er god å smøre ut på huden, og den beskytter bra mot solen.


I tillegg fant testene at solkremen ikke inneholder skadelige stoffer. Velg en solkrem hvor det står at den beskytter både mot UVA- og UVB-stråler. UVA-stråling beskytter mot for tidlig aldring av huden, mens UVB beskytter mot solbrenthet. Solkrem best i test.


Best i test solkrem 2019

Begge typer stråling kan øke faren for at man utvikler hudkreft. Velg også en solkrem med moderat til høy solfaktor, sier s eniorrådgiver i Mattilsynet, Rune Jemtland. Kun åtte av ble klarert i årets test. Det er faktisk mulig å lage solkrem uten disse risikostoffene, det ser vi på de åtte som har fått grønt.


De eldste kvinnene i testen hadde ikke effekt av noen av kremene. Det kan ha sin forklaring i at kremene stort sett tilfører fuktighet,. Ny test avslører hvilke ansiktskremer som er best og verst. Kremene er vurdert etter innholdet av helse- og miljøskadelige stoffer. Vi presenterer her de beste og verste kremene i testen.


Best i test solkrem 2019

Sony er kongen av støydemping tek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg