onsdag 22. oktober 2014

Personlig gave dåp

På jakt etter den perfekte dåpsgaven? Fondskonto er en flott gave uansett anledning. Fond i gave gir enda mer glede i fremtiden. Gi valgfritt beløp fra 100kr. Gaven som vokser i verdi.


Gi fondskonto i gave her!

En enkel og smart måte å spare på. Start fondssparing i dag! Tilpass en unik gave med ditt morsomste bilde og tekst. Sølv, smykker og gaveideer til den nyfødte. Se oversikt i nettbutikk.


Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Dåp eller navnedag er den første store anledningen i et liv, og en spesiell opplevelse for foreldre og familie. En dåpsgave er tradisjonelt sett en gave som varer livet ut, enten det er en sølvskje, et emaljert smykke eller en dåpsattestholder.

Vi har dåpsgave til gutter og jenter. Enhver gave er planlagt, forberedt og pakket inn for bare én spesiell person eller gruppe man har i tankene, og det er denne personen som til syvende og sist skal få nyte bildene, minnene, beskjeden eller designet som du tilpasser gaven me om det så er en personlig gave til kjæresten, en personlig gave til bestevenninnen eller til. Dåpsgave trenger ikke å være ensbetydende med gull, edle metaller, gravering og gaver som sjelden tas i bruk. Det ene er at gaven må være personlig , slik som for eksempel en smokk med navn på dåpsbarnet. Personlig teppe med navn og fødselsinfo.


Unike tepper med god størrelse. Da har du kommet til riktig sted! Her har vi samlet flotte tips til gaver til dåpen i alle prisklasser, og som kan passe til både gutt og jente.


En personlig gave til dåp vil vekke stor glede, og dette er din sjanse til å gjøre et godt inntrykk på barnet. Når du handler dåpsgave med oss, er du alltid garantert en god og rask service, hvor du unngå kjas og mas i butikkene, så len deg tilbake og se deg rundt på vår side til du finner de riktige gaver til dåp. Typiske gaver i sølv – rør til dåpsattesten, kopp, rangle, bestikk eller lignende. Smykke eller armbånd – enten barnesmykke, perlesmykke eller til og med et som kan passe hele livet. Barneservise – her finnes det mye fint i alle prisklasser.


Medlemskap i bokklubb – en gave som både varer og gleder. Mange av oss husker følelsen fra barndommen av å få gaver med vårt eget navn på, eller kanskje en glasspokal med. Gravering på glass.


Gi en spesiell personlig gave som blir satt pris på!

Hos Bjørklund finner du dåpsgave til barnedåp og navnedag. Med fondskonto hos Storebrand kan du gi barnet en ekstra god start på livet! Denne gaven forhindrer at jenter blir giftet bort mens de er barn. Du bidrar til at samfunn bygges opp igjen ved hjelp av utdanning og jobb. Skriv en personlig hilsen.


Er du på utkikk etter en dåpsgave, og trenger et godt gavetips? Et tips kan være å inkludere en personlig hilsen på kortet, slik som på bildet. Skriv den i bestillingsskjemaet, eller gjør den for hånd når gaven kommer i posten. Vil du skrive for hån sender du gaven i posten til deg selv. Du kan også kjøpe gaven på et av våre kontorer.


Opprett en komplett og lekker liste over ting dere ønsker dere til barnet her. Skal dere ha dåp eller navnedag? Gjør ønskelisten personlig og tilpasset anledningen. Velg mellom flotte bakgrunnsbilder. Her finner du en rekke tradisjonelle og noen litt mer originale forslag til dåpsgaver.


På utkikk etter unike julegavetips til barna? Enten du er bedt som gjest i dåp eller har en baby som skal døpes eller ha navnefest, finner du mange gode forslag til hva du kan handle i gave eller ønske at barnet får i gave. Pleddene er laget i økologisk bomull og er allergitestet.


De finnes i flere ulike farger og alt dette gjør at pleddene blir helt unike for hver enkelt liten eier. Også i dåp må man føle seg frem selv. Det er jo ikke summen på gaven som teller, men hva man har lyst til å gi.


Da er det naturlig at mange vil gi en ekstra personlig gave , men den trenger ikke være veldig dyr av den grunn. Lag presanger og morsomme ting av dine egne bilder. Bruk bildene dine på noen av våre produkter og du får en fin gave til deg selv eller andre. Det er bare noen av alle smarphotos flotte Fotoprodukter.


En gave som blir satt pris på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg