torsdag 2. oktober 2014

Takkekort mal

Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort. Det er vi stolte av og veldig glade for. Fotobok med dine egne bilder. Takkekort med fargetrykk av høy kvalitet, rabatt - Bestill nå! Sjekk ut Mal Takkekort.


Skriv den ut som den er, eller endre bildet til et av dine egne for å gjøre det mer personlig.

Det finnes ikke noen bedre måte å si takk på enn med et egendefinert takkekort , laget ved hjelp av Canvas utrolig enkle dra og slipp-designverktøy. Med mer enn 1oppsett å velge fra skal du aldri gå tom for inspirasjon. Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Lag dine egne takkekort ! Raskt og enkelt Konvolutt er inkludert 1 fornøyd-garanti.


Enten du ønsker egendesignede takkekort til bedriften, baby shower eller bryllup, har Vistaprint et perfekt utvalg til alle anledninger. Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt. Her har vi samlet eksempler på takkekort til ulike anledninger.


Disse tekstene står du fritt til å bruke som mal når du skal skrive ditt eget kort.

Du kan enkelt bestille takkekort konfirmasjon hos oss. Velg en mal , plukk ut og last opp bildene du vil bruke, og klikk deretter bestille takkekort konfirmasjon. Du kan bestille takkekort konfirmasjon i det antall du behøver, og du kan selvsagt endre bildene så mange ganger du vil før du klikker bestill. Ved å bestille takkekort.


Bestill takkekort etter konfirmasjonen med foto hos Optimalprint. Vi har et stort utvalg takkekort maler som kan oppdateres med bilder av konfirmanten og en egen tekst. Kortene trykkes i Norge og har kort leveringstid.


Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk. Finn Mal Takkekort. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Da kan vi hjelpe deg.


På denne siden kan du finne mange forslag til tekst til takkekortet til konfirmasjonen. Du kan få laget flotte takkekort med selvvalgte bilder og tekst på flere nettsteder. Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt!


Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Velg først format og sideantall i menyen. Velg mellom bursdagskort (forskjellige), takkekort , mors- og farsdagskort og god bedringkort.

Besøk siden: fisher-price. Om du har Microsoft Word installert på pc’en er det massevis av gode maler å velge i. Malene er fleksible slik at du kan gjøre egne endringer. Har du giftet deg, konfirmert deg eller døpt et barn? Da skal du kanskje sende takkekort også? Det store spørsmålet er hva skriver man i et takkekort ? I tillegg har vi noen råfine dørskilt.


Vi lover å gjøre alt for at du skal bli fornøyd! Hilsen Kortshopjentene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg