torsdag 23. oktober 2014

Skjenk bolia

Møbler i moderne skandinavisk design, bærekraftige materialer og høy kvalitet fra Bolia. Finn designmøbler til stue, entré, soverom og alle andre rom i hjemmet ditt. Mange forskjellige designs.


Handle raskt og enkelt på Ellos. Stort utvalg av hjeminnredning!

Skjenk til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Gi rommet ekstra personlighet med en av våre skjenker. Så kan du med fordel pryde hjemmet med en eksklusiv skjenk. Se utvalget av skjenker her.


Er du kreativ og visjonær – og drømmer du om å utgjøre en forskjell med designene dine? Delta ved årets Bolia Design Awards og vær med og skriv neste kapittel om New Scandinavian Design.

Det er personalet vårt i de respektive Bolia -butikkene som registrerer møblene på vårt Online Outlet. Skulle det derfor være behov for mer informasjon om et produkt, er det best å henvende seg direkte til den butikken det gjelder. Personalet vil med glede fortelle mer om produktet. Når kan møblet hentes? Bohus har et bredt utvalg av skjenker i flere stilgrupper.


Nei, vi har dessverre ikke mulighet for å flytte varer mellom våre Pickup Point. Med en skjenk fra Fagmøbler får du et oppbevaringsmøbel som er både pratkisk og tar seg godt ut. Hos Fagmøbler finner du. Du kan ha skjenken i gangen, i stuen eller hvor du ønsker. Før i tiden brukte man en skjenk for å sette frem mat og drikke som ikke skulle stå på bordet.


Eller anrette tallerknenen før den ble servert. I dag blir en skjenk brukt til det du selv måtte ønske. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til.

Med en skjenk kan du skape en god og harmonisk stemning, pynt opp med personlige gjenstander som bilder eller blomster. Et vitrineskap gir deg en elegant og smart oppbevaringsløsning. Her kan du gjemme bort rot i en del og vise frem sølvtøyet glassdelen. Vurderer å selge vår elegante og stilrene Bolia Viva Wide skjenk i hvit med sorte detaljer. Passer fint inn i de fleste rom.


Lagt kun opp for salg på grunn av plassmangel under oppussing av kjøkken og stua. Dimensjoner: Bredde: 168cm Dypde: 45cm Høyde: 75cm Kommer fra røyk- og dyrefritt hjem. Kan hentes sentralt i Oslo, har stor heis. Lite brukt skjenk fra Bolia.


Tilsvarer så godt som ny. Beina kan skrues av slik at den passer i bagasjerommet på de fleste biler (jeg har målt). Legg til favoritter. En skjenk er et ideelt møbel for oppbevaring av f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg