fredag 10. oktober 2014

Bake noe raskt og enkelt

Raskt og enkelt , rykende ferskt og utrolig godt. Scones bakes med bakepulver så de krever ingen heving. Du blander sammen deigen mens ovnen blir varm, setter sconsene på en bakepapirkledd stekeplate og rett inn i ovnen. Enkel kanelkake – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen og det med god grunn.


Den smaker godt OG er enkel å lage. Enkel jordbær- og rabarbrakake – en variasjon av kanelkaken over.

Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet! Clafoutis med sommerbær – super enkelt å lage. Ingenting roper barndommens gleder som søte og sprø sjokoladecornflakes. Denne oppskriften inneholder bare fire ingredienser, og er i tillegg ferdig på bare noen minutter!


Eller raskt , enkelt og knasende godt, som bloggeren skriver selv på krem. Perfekt for de dagene du er søtsugen, men rett og slett ikke orker å gå utenfor. Da vil du virkelig oppdage gleden av å bake hjemmebakt brød!


Lurer du på noe mer? Spør meg om det du lurer på der!

Du kan også legge igjen en kommentar under, så svarer jeg så raskt og godt jeg kan. Uansett, er det greit å lage noe raskt og enkelt å spise, slik at du slipper å bruke en evighet på kjøkkenet når du egentlig helst vil slappe av. En sikker vinner på fredagskvelden er pizza, og hvis du vil ha noe sunt og enkelt , kan du også velge suppe, for eksempel rett i koppen, og servere den sammen med loff med smør. Jeg husker det fra jeg var liten jente, vi var ofte på søndagskaffe hos mormor og morfar, eller farmor og farfar.


Det var heldigvis ikke bare kaffe som kom på bordet, men også deilig hjemmebakst. Denne tradisjonen har jeg tatt med meg inn i. På myTaste vil du finne 2oppskrifter for bake noe raskt samt tusenvis av lignende. Lyst å bake noe raskt og enkelt ? Da rekker du å lage denne i dag! Rask, enkelt og et sunnere middagsalternativ er noe vi setter pris på. Dette har gjort denne oppskriften av laks surrende i en herlig creme fraiche-saus til en av våre favoritter.


Prøv den og du vil bli hektet. Nå tror mange at å bruke ferdige mikser er den enkleste måten å bake på, men flere av de vanlige kakene du kan bake hjemme fra bunnen av er omtrent like enkle og raske å bake , og så får en ikke i seg unødvendige stoffer om en har litt hetta for det. Jeg har personlig bakt flere av disse under mens sønnen og kona har lagd resten. Har du dager det er vanskelig å komme i mål? Hender det at kveldene hoper seg opp med aktiviteter som trening, lekselesing, møtekvelder, foreldremøter og korpsøvelser?


Stalltipset er å lage seg en egen oppskriftsbase med kjappe middagsretter som både er gode og lette å huske. Vi har gjort noe av jobben allerede.

Skal i et møte hjemme hos en mor i barnehagen og der kommer også en del flere. Noe godt og enkelt å bake. P vil du finne oppskrifter for bake noe godt og enkelt sjokolade samt tusenvis av lignende oppskrifter. Bagetter er jo noe vi ofte kjper ferdig, og det er faktisk ikke like vanlig bake dette selv. Nei, det er heller ikke noe som ligner på de små, herlige peanøttbarene jeg tenker på.


Når det kommer til å lage et raskt , kult, godt og enkelt bakverk, så er peanøttkaka uslåelig. Prinsipper er, i all sin himmelropende enkelhet: Bland sammen peanøttsmør, sukker, smør, egg og mel. En rask gryte smaker også godt. Vi anbefaler for eksempel hverdagsgryte med strimlet svinekjøtt, kyllinggryte med kikerter, tomat og spinat og chili con carne som du kan lage med vanlig kjøttdeig eller svinekjøttdeig. Betasuppe i en fei lager du raskt og enkelt med røkte kjøttpølser og frossen lapskausblanding fra fryseren.


Vi inspirerer deg med sesongens råvarer, oppskrifter og historier. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Havregryn - og marengskake. Jeg blander bare havregryn med litt smeltet smør og sukker, og steker i ovnen en minutters tid.


Så pisker jeg eggehviter og sukker til marengs, har over bunnen, strør rikelig med hakkede mandler på, og inn i ovnen igjen i min. Så tar jeg den ut, deler den i stykker, og setter den inn i ovnen igjen med åpen dør, til den tørker litt. En langpannekake som du skjærer opp i ruter og strør med melisglasur (mest for utseendets sin skyld for kaken er søt nok uten…) og som smaker av vanilje og kanel det er vel noe de fleste kan like. Om du skal ha glasur eller ikke kan du bestemme helt på slutten.


Det skal litt til å rive seg løs fra spisemønster og etablerte uvaner, derfor mener Cain at det må gjøres enkelt dersom man skal klare å gjennomføre forandringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg