onsdag 15. oktober 2014

P plaster

Gratis frakt fra 6kr. P-plaster inneholder hormonene østrogen og gestagen. Disse hormonene finnes naturlig hos kvinner hvor de regulerer eggløsning, menstruasjonssyklus og graviditet. Det har en størrelse på × cm.


Hormonene i plasteret trekkes opp av huden. Foreløpig foreligger det få kunnskaper om sjeldne, alvorlige bivirkninger (blodpropp, brystkreft).

Plasteret skal sidde på i en uge af gangen dvs. P -plasteret er et tynt, lite plaster som settes på huden. Du skal ikke bruge p-plaster i uge dvs. Hvert plaster varer i én uke. Virkningseffekten og bivirkningene er dermed like som for p -piller, og behandlingen gir høy sikkerhet mot uønsket svangerskap.


Dersom du ønsker å bli gravi kan du bare fjerne det. Når du først begynner å bruke p-plaster kan du kanskje merke bivirkninger, som ømme bryster, hodepine, kvalme eller kløe i huden. Bivirkningene er alltid verst i begynnelsen, og går vanligvis over av seg selv i løpet av tre måneder.


Det samme gøres ugen efter dvs.

Norsk revmatologisk forening. En enkel og diskret måte å motstå nikotinsug på. Settes på om morgenen og tas av på kvelden.


Siden du tar av plasteret på kvelden vil det ikke forstyrre nattesøvnen din. Huden må være hel uten sår, ren og tørr. Dette regner apoteket ut for deg. Studier viser at p -plasteret beskytter vel så effektivt mot uønsket graviditet som p -piller.


Gestagenet i p-plaster , p -piller og p -ring påvirker desuden slimet i livmoderen, sådan at sædcellerne har vanskeligere ved at trænge igennem til livmoderen. Det betyder, at p-plaster har en lige så høj sikkerhed som kombinations- p -pillerne. Det finns de som tror att det är omöjligt att förändra världen. Men det går, och RFSU vet hur man gör.


Hvis du velger p -piller, p -ring eller p-plaster , kan du få utlevert inntil et halvt års forbruk av disse produktene på én gang. Er du år, betaler du 2kroner. Risken för en blodpropp i vener eller artär er ökar något, speciellt under det första året eller när kombinerade hormonella preventivmedel börjar användas igen efter ett uppehåll på veckor eller längre.


Det inneholder østrogen og gestagen i samme mengde som de lavest doserte p -piller. Plåstret innehåller två kvinnliga könshormon, gestagen och östrogen, och anses ge ett väldigt säkert skydd mot oönskad graviditet. Har dere så langt fått tilbakemeldinger fra jenter som har begynt å bruke p -plasteret?


P -plåster är ett preventivmedel som används av kvinnor.

Ikke på bruken, men vi har hatt en god del henvendelser fra jenter som vil ha informasjon om p -plasteret, sier Hvalstad. På grunn av kunnskapsendring, manglende konsensus blant faglige autoriteter, individuelle forhold i hver enkelt konsultasjon og mulighet for menneskelig feil, kan NHI ikke garantere at alle opplysninger i NEL er korrekte og fullstendige i alle henseender. P -pille er et prevensjonsmiddel i pilleform til bruk for kvinner.


P -piller inneholder en kombinasjon av to stoffer som virker på samme måte som kjønnshormonene østrogen og progesteron.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg