torsdag 30. oktober 2014

Ta mc lappen på en uke

Ta en rask test på dine trafikk- kunnskaper på mobilen! Søk i Norges største og mest komplette kursoversikt. Intensivkurs førerkort bil og MC. Hos oss kan du ta lappen raskt!


Den praktiske opplæringen for klasse B tar kun uker. Bjørlo Trafikkskole tilbyr intensivkurs på førerkort bil og mc.

De som skal være sikker på å kjøre opp på en bestemt. Team Trafikkskole tilbyr intensiv MC -opplæring for deg som ønsker MC - lappen hurtig. Om du vil, så kan du fullføre hele MC -opplæringen iløpet av en uke ! Kontakt oss, så lager vi et skreddersydd opplegg for deg. Har du gjennomført Trafikalt Grunnkurs, kan du starte rett på MC -opplæring.


Ta lappen hos Hognestad Trafikkskole, spar tid og penger! Vi har nå fått en splitter ny Ford Mustang som det er mulig for deg å ta. Denne uken skulle år gamle Arne Reigstad endelig ta MC - lappen.


På de ukene jeg holdt på med MC lappen så var det jevnt over veldig god.

Kurset er obligatorisk og må gjennomføres selv om du har førerkort klasse B fra før. Gjelder ikke hvis du har A1) Vi har Norges største og beste kjøregård på Valle Hovin Stadion. Alle MC -timer har utgangspunkt her. Trykk her) For oss er det viktig at du får en god opplæring.


Teoretisk MC -kurs. Raskeste veien til førerkortet. Stjørdal-Meråker Trafikkskole tilbyr trafikkopplæring for personbil og tyngre kjøretøy samt ulike kurs innen f. Har du lappen på lett sykkel og ønsker ta førerkort for mellomtung eller tung MC , trenger du ikke gå på dette. Stjørdal Meråker Trafikkskole har en egen boenhet på skolen.


Tar du kurset i den offentlige skolen, kan du ta det i 10. Har du allerede førerkort i en klasse trenger du ikke ta det på nytt. Bevis på gjennomført trafikalt grunnkurs skal være med når du øvelseskjører. Har du mistet beviset, kan du ta kontakt med en av Statens vegvesens trafikkstasjoner. Solbakken er Bergens største MC skole.


Vi tilbyr kjøreopplæring i klasse A, Klasse Aog Klasse A2. Jeg hadde en feil for mye på teorien og må vente i uker før jeg kan ta den på nytt. Før du starter med kjøretimer på klasse A, Aog Amå du gjennomføre et obligatorisk MC -kurs på timer.


En annen måte er å ta teorikurset og all kjøreopplæring hos oss.

Jeg tok personlig sertefikat hos Sotra Bil MC , og brukte ca uker. Skal du eller poden ta lappen , er det bare å begynne å spare. Førerkort på motorsykkel i Drammen Via fire trinn gir vi deg en grundig opplæring til motorsykkellappen. Vi håper å høre fra deg, og hvis du føler deg klar er det jo bare å ta kontakt med en gang! Hvert år får mange fornøyde elever en trygg og god opplæring ved skolen.


Etter endt opplæring, er elevene godt forberedt, enten de skal ta førerprøven på moped eller bil. Vi har god pedagogisk lærerutdannelse og er godt kvalifiserte til å gi deg en rask, effektiv og sikker kjøreopplæring. Tilrettelagte teoriprøver gjennomføres med en sensor til stede som kan hjelpe deg med å forstå det som er skrevet i oppgaven.


Strøk du på teoriprøven? Du kan få vite hvilke temaer du svarte feil på , men ikke de konkrete spørsmålene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg