onsdag 1. oktober 2014

Privat lege lillestrøm

Vi er et lite turbusselskap, med lang erfaring. Liten administrasjon = god pris. Search Privat Lege. Bestill drømmeferien med Agoda. Medisinsk utstyr og hurtigtester.


Narkotikatester og graviditetstester.

Velkommen til Lillestrøm Legesenters hjemmeside. Her kan du finne informasjon om åpningstider, telefontider og mye mer. Har du ikke vært hos oss før må du ha henvisningen i orden før du tar kontakt.


Anbefalte fastleger i Lillestrøm. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her. Våre priser som privat fastlege er konkurransedyktig og vi dekker absolutt alle dine behov med fokus på personlig service.


Vi holder til på Metro Senter på Lørenskog og behandler pasienter fra hele Oslo og Akershus området (Lørenskog, Lillestrøm , Skedsmo, Jessheim, Ullensaker, Rælingen, etc) og som vektlegger profesjonalitet.

Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter. På Lillestrøm gjør vi undersøkelser før operasjon og all oppfølging i etterkant av operasjonen.


Selve behandlingen gjøres i våre moderne og flotte operasjonslokaler i Oslo sentrum. Etterutdanning innen sjokk og traume. Tidligere jobbet ved Romerike Fysioterapi AS. Se behandlinger, priser og bestill time. Kort venteti høy faglig kvalitet og personlig service.


Helse fra topp til tå. Privatpsykologene - psykologfellesskapet med avdelinger i Oslo og i Lillestrøm. Få time hos psykolog raskt, uten henvisning. Lillestrøm Legesenter C. Gratis avbestilling! Lillestrøm - brilleseddel, grønn stær, fargelinser, dior, dobbelt syn, alderslangsynthet, brilleoptikk, fargeskiftendeglass, brillebutikk, etter stær.


Er du på jakt etter en ny lege i Lillestrøm ? Kanskje du akkurat har flyttet og trenger en ny lege eller ønsker du kanskje å bytte til en ny fastlege. Uansett hva du måtte behøve finner du en lege som passer ditt behov i vår oversikt. Hos Klinikk for Alle er vi tilknyttet allmennpraktiserende leger og smerteleger.

Velg elektronisk ID for å identifisere deg: Hvis du bestiller på vegne av andre (for eks. et familiemedlem) må du identifisere deg med deres fødselsnummer. Skrive korte beskjeder til legen Lese beskjeder fra legen. Vi oppfordrer alle våre pasienter til å benytte seg av våre elektroniske tjenester, men gjør oppmerksom på at det KUN er ordinære timer som kan bestilles via nett, ved behov for hastetime må man ta kontakt med oss på telefon når vi åpner om morgenen. Alle røntgenhenvisninger kan brukes, selv om det ikke står Aleris på den.


Vi har offentlig avtale der du kun betaler egenandel for undersøkelsen, men du kan også velge å betale for undersøkelsen privat hvis du ønsker time raskt. Du booker time til MR ved Aleris enkelt på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg