fredag 10. oktober 2014

Quiz oppgaver

Her kan du fråtse i Gruble. Spill deg til kunnskap og sett kunnskapen på spill! Dette er oversikten over alle quiz spørsmål og svar. Liker du sjangeren – quiz spørsmål og svar?


Da har du kommet til riktig sted.

Her finner du drøssevis av Quiz i mange kategorier. Noen Quiz gir også anledning til å vinne premier. Besøk oss og utfordre hjernen på en god Quiz. Quiz : Følgde du med på filmåret i fjor?


Ser du etter en quiz med fasit eller quiz med spørsmål og svar, se her! Megaquiz om alt mellom himmel og jord. Vår desidert lengste quiz ! Hvor mange riktige klarer du?

Spørsmål og svar innenfor et vell av ulike temaer. Ta quizen vår og sjekk stoda! Vi har plukket ut noen enkle oppgaver for deg. Du må gjerne bruke stoff fra klarspråk.


Den omhandler ting som de fleste åringer vet om eller har lært på skolen. Det er naturligvis noen som tar alt dette lett, mens det er noen som finner disse spørsmålene mer utfordrende. Leter du etter morsomme quiz -spørsmål og svar?


Her gir vi deg morsomme quiz -spørsmål som garantert får frem latteren. Trenger morsomme forslag til en quiz. Kanskje noen spørsmål som går på noe annet enn de vanlige årstallspørsmålene.


Har søkt rundt, fordi jeg regner med det finnes masse tråder om dette fra før, men jeg er tydeligvis for evneveik til å finne det, så blir. Alle liker quiz , og det er en super måte å engasjere folk på, sier Jon Inge Kolden, president i Norges Quizforbund. Utdrikkningslag - forslag til oppgaver , quiz og lignende?


Han har vunnet norgesmesterskapet i sportsquiz tre ganger, og har. En bibelquiz kan ta mange former avhengig av hvilke bibeltekster som velges og budskapet man ønsker å fokusere på. Blir bilturen lang og kjedelig?

Straks etter fikk han disiplene til å gå i båten og dra i forveien over til den andre siden, mens han selv sendte folket av sted. På disse sidene finner du quizer med mange forskjellige temaer. De tradisjonelle quizene med alternativer deles inn i to hovedkategorier: Allmenn- quiz , Fag- quiz og Pop- quiz. Svarene finner du nederst på siden.


Her er noen enklere oppgaver og bryne seg på. Professor Humle, som begynner å dra på årene, er etter hvert blitt ganske distre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg