fredag 24. oktober 2014

Ricotta pasta

For å unngå matsvinn og spare ti kan det være fint å ty til restemiddag. Men da er det viktig å sørge for at restene oppbevares riktig. De ferskeste innenriksnyhetene.


Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. La sausen putre et par minutter og tilsett tomatene.

Smak til med revet muskatnøtt, salt og pepper. Server med skinke og noen flak parmesan. Enkel og god pasta med ost. Ostegratinert pasta. Ricotta er en italiensk ferskost som passer godt i pastaretter, desserter og pannekaker.


Skal du lage panna cotta? Vi i MENY anbefaler ricotta ! Her har vi brukt tagliatelle, men annen pasta kan også brukes, og purre kan også erstattes med vårløk.

Oppskrift på deilig, kremet og vegetarisk pastarett med ricotta ost, purre og nøtter. Ricotta er et italiensk melkeprodukt, som ofte omtales som en ferskost – noe det strengt tatt ikke er. Uansett, ricotta gjør seg godt i pastaretter, desserter, eller rett og slett på brødskiva. Det finnes mange ulike oppskrifter der ute.


Mens de fleste inneholder helmelk og sitronsaft, er andre tilsatt fløte eller har eddik som syre i stedet for sitron. Matbloggeren Julie Van Rosendaal. Ricotta med nøtter, honning og rosiner er en vanlig dessert i Italia. Ricotta og spinat er et vanlig fyll i pasta , for eksempel ravioli og tortellini, og i squashblomster (fiordizucca).


Ricotta blandes også med forvellet spinat i retten ravioli ignudi (nakne ravioli). Den er godt egnet i ostekaker, kremete desserter og annen bakst, som dipp til salt og søtt, med pasta – både vendt inn og som fyll – og som topping på bruchetta, i omeletter og paier, fylt i kylling og på toppen av pizza eller salat. Kjappe, enkle og gode pastaretter er kjærkomment i en hektisk hverdag. En av hovedingrediensene i den smaksrike sausen er ricotta , som tradisjonelt er fremstilt av myse fra produksjon av mozzarella.


Sammen med spinat, tomater og pasta blir dette en skikkelig høydare - en av mine hverdagsfavoritter! Fylt pasta med spinat og ricotta Å fylle pasta er å gi den godt innhold. Her er det klassisk, italiensk tilbehør med spinat og ricotta.


While the pasta is boiling, prepare the ricotta sauce.

Cook over medium-low heat for 1-minutes, or just until soft and fragrant (but not browned). Add more reserved pasta water if sauce is too thick. Serve with basil, more pecorino, and a drizzle of olive oil. Cook the pasta according to the packet instructions, or until al dente. Drain and reserve a cupful of the cooking water.


If using fresh spinach, cook it with a splash of water in a. Drain, reserving a little of the water. Tip the pasta into the courgette pan with the basil, lemon zest, Parmesan and pine nuts. Season, dot over the ricotta and mix gently so that you don’t break it up too much.


Serve sprinkled with extra Parmesan, if you like. An easy weeknight pasta made with a creamy ricotta , lemon, and spinach sauce that will be done and on your table in minutes. Jump to Recipe) Here’s something important to know about me: I generally don’t like to spend much time making dinner. Spinach Ricotta Pasta Bake is made with creamy ricotta and loads of spinach stirred through pasta , topped with pasta sauce, cheese and then baked until bubbly and golden. It tastes like a Spinach and Ricotta stuffed shells – but way faster to make!


Add drained pasta to the pan and season with salt, pepper and crushed red pepper, if using. Transfer pasta to a warm serving bowl and dot top with spoonfuls of ricotta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg