tirsdag 2. februar 2021

Vaksiner afrika pris

Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til alle land i Afrika. Hvilke vaksiner avhenger av hvor man skal reise, type boste hygieniske forhold og lengden på oppholdet. Prisen på vaksiner varierer noe fra sted til ste men variasjonene er ikke.


Noen vaksiner må settes i flere doser for å gi beskyttelse. Oversikt over Folkehelseinstituttets standard sortiment av vaksiner , immunglobuliner og sera. For oversikt over tilgjengelighet sjekk vår nettbutikk.

Man trenger ikke være innlogget for å se om et preparat er tilgjengelig på lager, men må være innlogget for å se pris. Vi har studentrabatt, familierabatt og grupperabatt! Med forbehold om prisendring. Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss.


Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.


Les mer om transport.

I Sør- Afrika er tips en del av lønningene til ansatte i servicebransjen. Det forventes derfor at du gir tips til pikkoloer, servitører, stuepiker og guider, som også setter veldig stor pris på dette. Det er naturligvis frivillig å gi tips, og det er helt opp til deg selv hvor mye du ønsker å gi. På timen for vaksinering går vi gjennom tidligere vaksinasjonsstatus, hvilke vaksiner som er anbefalt for turen, gir reiseråd og setter de aktuelle vaksinene.


Vi gir rabatt til studenter og grupper. Kort venteti studentrabatt, konkurransedyktige priser og høy kompetanse. Få informasjon om vaksiner for barn, voksne og reisende. Vi setter også vaksiner som BCG, hpv, flåttvaksine og influensa. Sjekk hvilke vaksiner som anbefales for reisemålet ditt.


Det er påkrevd med gulfebervaksine i en rekke land i Afrika og Sør-Amerika. Gulfebervaksine er også påkrevd i enkelte land i Mellom-Amerika dersom man kommer fra Sør-Amerika. Hva som trengs av vaksiner , tabletter og råd avhenger av både reisemål, sesong og reisens varighet. Det er like viktig å vaksinere seg uansett etnisk bakgrunn. Reisevaksine priser : Priser pr 04.


Selvkost er Folkehelseinstituttets utsalgspris. Den inkluderer mva. Prislisten gjelder fra 04.

Alle priser er inkludert mva. Tjeneste Pris Konsultasjon 29- 2. Vi utsteder internasjonalt gulfeber-vaksinasjonssertifikat. Det er alltid anbefalt påfyll av vaksine mot polio, difteri, stivkrampe og kikhoste hvert 10. HVILKE VAKSINER TRENGER JEG? Folk som skal reise i Asia (unntatt Japan, Sør-Korea, Thailan Malaysia, Maldivene og Singapore), Afrika , Latin-Amerika, Stillehavsøyene (unntatt Hawaii) og noen land i det tidligere Øst-Europa, anbefales å ha vaksine mot hepatitt A. På Mine vaksiner kan du se vaksinasjonsstatus for deg selv og dine barn under år.


Hvor mye du må betale er avhengig av hvor du skal reise, hvilke vaksiner du skal ta og hvor du tar vaksinen. Prisliste finner du på helsestasjonenes eller smittevernkontorets egne sider. Her kan du ta reisevaksine. Du kan også skrive ut vaksinasjonskort til bruk i utlandet.


Vaksinetjenesten på helsenorge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg