torsdag 11. februar 2021

Vestcamp priser

Den gode ferieopplevelsen. VestCamp gjør campingtilværelsen både mer tiltalende og praktisk. Se oversikt over våre modeller. Les mer Like fint ute som inne. Med svært gode tilpasningsmuligheter er det bare din fantasi som setter grensen for hva din VestCamp blir.


Utsalgspriser er inkl. Priser og spesifikasjoner kan endres uten forvarsel. Mestercamp kan leveres spesiallaget hvis ønsket. Vestcamp kan tilpasses etter ønske.


Prisliste med standard priser ligger blant bildene. Produseres av Gjesdal Blikk AS. De siste årene har vi satset på isolerte fortelt til campingvogner. Design ditt eget telt med vårt smarte tegneverktøy, og få det akkurat slik du ønsker!


Vi leverer og vi monterer. Tegn ditt eget telt. Prisen er avhengig av hvilken modell du velger og hvordan denne er utstyrt. Vi har priser fra ca. Våre tilbygg er bygget etter de høyeste standarder.


Vi er en tradisjonell blikkenslagerbedrift. Unike beslagløsninger gir våre konstruksjoner en styrke ingen andre kan matche. Hele kjøpsprosessen var bare moro fra begynnelse til slutt, for Proffcamp var tvers gjennom profesjonelle hele veien. Vi fikk en positivt opplevelse allerede på første møtet vi hadde med dem. Da hadde de egentlig stengt, men Jan Kåre kom og møtte oss allikevel!


Leveres ferdig montert i Hele Norge Inkl ved lev. Et greps tilt og turn på vinduer. Vedlikeholdsfritt,brannsikkert,energiglass med sprosser mellom glassene. Nermere hyttefølelsen. I dette spennende landet, som først ble åpnet for omverden for kort tid siden, venter en fasinerende historie, vakkert kystlandskap og lave priser.


Våre første reiser til Albania gikk til Saranda og det ble en stor suksess. Programmet er blitt utvidet med stranddrømmen Durres Riviera og det mer trendy Dhermi. Lave priser , gammeldags sjarm, strender og 3soldager i året. Lisboa er en weekend-vinner som bare venter på å bli oppdaget, og vi har samlet høydepunktene.


Står på Bortelid camping som er en helårs camping med høy standard og like flott sommer som vinter. Vinterstid oppkjørte løyper helt inn til campingen og kort vei til alpin anlegget. Kontakt: Jan Ove Olsen tlf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg