onsdag 24. februar 2021

Vestkysten sverige barn

Se alle priser, les mer og gå videre til bestilling,. Planlegg ferien din her. Finn den perfekte bilferie i sveriges vestkyst med halvpensjon. Stort utvalg og lave priser. Book hotell i Sverige.


Her kan barna se hvordan mennesker bodde og levde før i tiden,.

Sverige er et yndet ferieland for barnefamilier,. Les gjesteomtaler og book strandhotellet som passer perfekt for turen din. Hotell på Bohuslänkysten, beliggende helt i strandkanten. Hotellet har nyoppusset badeanlegg og restaurant, ny spa-avdeling med utsikt over havet, og fantastiske uteområder.


Seks kystperler i Vest- Sverige. Langs den svenske vestkysten , mellom norskegrensen og Gøteborg, finner vi mange fine, lune viker, koselige småbyer og trivelige overnattingssteder. Utforsk skjærgården langs den svenske vestkysten og Bohuslän.


Her kan man nyte ferien ved vannet blandt små øyer og fiskeleier. Eller besøk en av Sveriges nasjonalparker hvor man kan nyte naturen på fine vandreturer.

Alle som har prøv vet at det kan være utfordrende å reise med utålmodige barn , som gjerne har for vane å rope Er det langt igjen? Nyt en koselig spasertur sammen i omgivelserne. Hvis du har spørsmål om hva du skal gjøre i området, spør du bare i resepsjonen.


Leter du etter en billig ferie i Vestkysten , hvor du kan oppleve de lokale severdighetene? Smögen disker opp med det beste av sommer- Sverige. Bestill et opphold på ett av våre mange hoteller!


Våre hotellopphold er nemlig garantert å gi deg en god kjør-selv ferie i Vestkysten. Da er det greit å vite at nærmeste naboland er mer enn godt nok, og byr på spennende opplevelser verken du eller barna trolig ante at eksisterte. Sammen med Kungshamn, Hunnebostran Bovallstrand och Bohus-Malmön er Smögen beliggende i Sötenäs kommune.


Barn under fire går gratis og kjører gratis på attraksjonene. Alle andre må betale for å benytte de kjørende attraksjonene, dette koster fra kroner for en kjørekupong til 2kroner som åpner for fri kjøring hele dagen. Super bilferie i sveriges vestkyst med halvpensjon.


Uansett hvor på Sveriges vestkyst du velger å tilbringe noen dager, så er skjærgården vakker. Her ligger de idylliske små stedene som perler på en snor. Start dagen med en yogatime på bryggen, nyt fersk ananas og melon til frokost og koble av med deilige behandlinger – alt dette på Sveriges beste spahotell ved havet. Sen vår og tidlig høst kan også være en fin og mer rolig tid å se vestkysten av Sverige.


Regnjakke og regnbukse – det varierende sommerværet i Skandinavia gjør at det alltid kan være lurt å ha regntøy i. Reiser du uten barn og har lyst til å bo ekstra bra på Rhodos?

Da kan vi anbefale Sunprime Miramare Beach. Hotellet ligger rett ved stranden i Ixia og bare km fra Rhodos by. Båtsportkart fra Sjöfartsverket.


Vi fører Vestkysten i både papirutgave og laminert i plast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg