onsdag 17. februar 2021

Vaskemaskin tømmer ikke vannet

Se alle tilbud og kjøp nå! Hos Elkjøp kan du bestille på nett og hente dine produkter i nærmeste butikk! Se ukens kampanjeprodukter her. Vaskemaskiner, kjøleskap, tørketrommel, komfyr, integrerte hvitevarer mm.


Men dette kan koste deg dyrt.

Tømmer ikke ut vannet Dersom vaskemaskinen ikke vil tømme ut vannet , kan årsaken være en av følgende: Feilen kan skyldes at lofilteret eller pumpehuset er tilstoppet. Vær oppmerksom på at du kan belastes for reparasjonen hvis det blir nødvendig med et besøk. Dette avhenger av garantibetingelsene dine og typen feil. Vi deler vaskemaskin og tøretrommel med naboleiligheten, og nå er vaskemaskinen blitt ødelagt. Fikk heldigvis vasket det meste før det fucka seg opp.


Men problemet er at den tømmer ikke vannet. De i den andre leiligheten, hadde vaska en ganser et par ganger for vannet tømmet seg ikke , og hvis de.

Har du en vaskemaskin som ikke vil renne? Hvis hver funksjon på vaskemaskinen fungerer, bortsett fra at den ikke vil drenge vannet , her er de vanligste årsakene til hvorfor. Vi vil forklare delene på vaskemaskinen som kan forårsake problemet med ingen drenering. Symptomene vi lister vil være.


Har prøvd å starte maskina på nytt flere ganger, men når den skal pumpe ut vannet så stopper den. Får jo heller ikke ut klærne når maskinen er full av vann for da går det ikke ann å åpne døra. Avløp skjer, men ikke til slutten. Start sjekken med avløpsfilteret.


For å gjøre dette, løsne låsene sine. Plasser en flat beholder og skru opp filteret. Drenering vannet , rengjør filteret av. Det er vel ikke videre smart å åpne døra med masse vann inni der. Her er hovedinnretningen en vannpumpe (pumpe), som er motoren som pumpehjulet er montert på.


Det kan være fort gjort å slenge vasken inn i maskinen uten å tenke så mye. Hvis vannet ikke strømmer ut av slangen eller strømmer for sakte, betyr det at en blokkering er dannet inne i den, som må rengjøres. Hvis det ikke ble funnet problemer med slangen, så er det neste trinnet å kontrollere tilstanden til kloakkrørene og sifonen.

Se til at maskinen ikke har tilførsel av vann ved avmontering. Rengjør oppvaskmaskinens filter, og sørg for at det ikke er matrester eller skitt i eller rundt bunnplaten. Oppvaskmaskinen tømmer ikke vann.


Dette er for å unngå vondt lukt, og beskytte servicetekniker mot bakteriefylt vann. Fjern de siste vannrestene med en klut. Det er to enkle ting du raskt kan sjekke før du tar opp telefonen og ringer reparatøren.


Sjekk først at vannet er på, og at slangen ikke har gått i klem, sier Widercrantz. Dette kan virke åpenbart, men det hender at folk ringer fortvilt, også har de bare glemt å skru på vannet. Har en gammel oppvaskmaskin som ikke greier og pumpe ut alt vannet.


Som jeg må manuelt ta av slangen og tømme (Slangen er koblet på ganske høyt opp på avløpet) Jeg mistenker at maskinens pumpe begynner og bli dårlig og ikke greier det siste. Når jeg starter en helt tom maskin med skylling, så fyller den seg, jobber litt, men feiler med Enår den skal pumpe ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg