onsdag 24. februar 2021

Withings vekt

Kjøp din WiFi-vekt her! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Norges største Nettbutikk for Menn! Trygg og sikker netthandel.


Withings vekt

Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Withings WS-er kompatibel med mer enn ulike apper.


Vekten måler vekt , kroppsfett, muskelmasse, vannprosent og benmasse. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Den gir deg værvarsler, måler luftkvalitet, hvilepuls og skal klare å måle - og hjelpe deg å bedre - helsetilstanden på hjertet ditt, men flere kilder sår tvil om kvaliteten på sistnevnte funksjon.


Withings vekt

By clicking or navigating on this site, you agree to our use of cookies to improve your experience and offer personalized advertising through our partners. Rask levering 3-dager! Kom i toppform med oss. Presis vekt og kroppsammensetning er bare begynnelsen.


Med hjelp av smarte verktøy som ser trender og måler næring kan du både sette deg nye mål – om og om igjen. Elegant vekt i herdet glass med børstede metalldetaljer. Teknologisk design med WiFi-tilkobling og sensorer som måler vekt , kroppsfett, muskelmasse, vannprosent, beinmasse og BMI. Dette er det mest populære produktet i kategorien Vekter med en gjennomsnittlig vurdering på 4. Nokia vekt kan brukes av opptil personer og kjenner selv igjen de ulike brukerprofilene.


Withings vekt

Vekten synkroniserer de forskjellige målingene til den riktige kontoen og kan derfor fint brukes av hele familien. Disse kan deles på sosiale medier. Appen gir deg aktivitetsmerker underveis.


Vekten er ikke bare utviklet for folk som ønsker å gå ned i vekt , men også for den helt vanlige mann i gata som gjerne ønsker litt mer informasjon om sin egen helse. Denne badevekten har en høy pris, kan ha lav kvalitet på måling av fettprosent, og kan være vanskelig å koble til Wi-Fi. Badevekt som også måler BMI, puls og luftkvalitet.


Når det er sagt er den svært presis på å måle vekt , BMI, muskelmasse, beinmasse og vannprosent. Bodyscale Setup Preparing the installation What do I need to install the scale? Internet connection provided by a WiFi box (or WiFi router).


Da pakken med vekta kom i posten var det spennende å se hvordan dette fungerte. Vi koblet vekten til datamaskinen for en første oppkobling for å få vekten synkronisert. Suppler med en digital vekt. Er du målrettet med ønsket om å få en sunnere kropp, kan du med fordel supplere din nye smartklokke med en digital vekt. Søk etter vekt på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på vekt fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg