fredag 3. juli 2020

Quiz til bruden om gommen

Den der laver quiz ’en skal indhente så mange sjove og hemmelige historier om kæresten som muligt. Jeg er forlover og skal arrangere utdrikningslag om en måneds tid. I den forbindelse skal deltagerene bla.


Vi er igang med spørsmålene, men trenger hjelp og inspirasjon! Skal i utdrikningslag om ikke så lenge, og forloveren har bedt oss som kommer om å finne på et spørsmål om bruden. Quiz om brudeparet og bryllupet Mens vi var på fotografering, kunne gjestene på Vigeland gå innom poster hvor det var ulike spørsmål og brudeparet og bryllupet. Pga tett program utover kvelden, fikk vi aldri gått gjennom fasiten.


Skal lage en quiz hvor brudgommen skal svare på spørsmål og bruden skal gjette hva han har svart. En liten test for å se hvor godt de kjenner hverandre. Er det noen som har forslag til gode spørsmål?


De kjenner hverandre ganske godt. Man sætter brudeparret med ryggen mod hinanden. Begge får nu et “grøn” og et “rødt” skilt. Nu stilles et spørgsmål af gangen, som bruden og gommen skal besvare ved at løfte det røde eller det grønne skilt.


I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene. Stian og Gitte (rangert ganger with average rating of 0) I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! Tag en sko fra bruden og en fra gommen og giv dem hver en sko, så bruden har en herresko og gommen en damesko.


Sæt to stole, med ryglænet mod hinanden, midt i rummet, så de fleste gæster har en god udsigt. Bed nu brudeparret om at sætte sig med ryggen til hinanden. Flotte, inspirerende og spændende magasiner, der giver både brud og gom masser af inspiration og nyttig viden. Læn dig tilbage og nyd mange timers læsning.


Få dem begge leveret direkte i din postkasse. Hvor godt kender du…? Quizzen til min venindes polterabend.


Vi starter ud med en klassiker, som er sjov til en hvilken som helst polteraben hvad end man holder for bruden eller gommen. Legen er ganske simpel: som arrangør skal du tage fat i gommen eller brudens forlovede. Lad os sige at du skal til polterabend hos din veninde, og derfor skal du tage fat i gommen. Du vil nok opleve at stå en smule på sidelinjen og se til imens der bliver taget en masse beslutninger. Du behøver dog ikke være passiv i planlægningen.


Gjestene er i festhumør, og det skal ofte ikke mye til før latteren runger. I en slik tale til bruden er det ofte vellykket å bruke litt selvironi. Når det gjelder den seriøse biten, bør den være me men du skal huske på at.


Udnyt det og lad jer ikke påvirke af andres meninger! Tøv ikke med at droppe udklædningen og kys- til -salg skilt for en afslappende yogatime eller en kanalrundfart med et par six-packs! Selv hvis en polterabend kan virke lang og strækker sig over mange timer, vil dagen gå stærkt! Eventyr i ballon – til bruden eller gommen.


Prisen starter ved 1. En tur i varmluftsballon højt oppe i luften over de grønne, danske landskaber er en magisk oplevelse, der minder mere om at være deltager i et dejligt eventyr end i den grå virkelighed. Les mer om bruk av sitater i bryllupstaler på vårt nettsted sangerogtaler. Bruk gjerne korte historier eller vitser.


La det være kort, slik at ikke gjestene begynner å gjespe mens de venter på at du skal komme til poenget. Dersom du lurer på om alle vil forstå vitsen eller om den er litt for mye på kanten, så dropp den. Tenk om du kunne gå på festen og glede deg til å holde tale? Vi bruker dine innspill og lager en tale som vil bli husket lenge.


Kanskje du vil foretrekke at vi skriver hyllesten til jubilanten i form av et eventyr? Velkommen med din bestilling! Hvad skal bryllupstalen handle om Der er selvfølgelig stor forskel på, om du er gæst og holder tale for brudeparret eller om du som brud eller brudgom – skal holde tale til din udkårne. Sådan starter du: Hvis du er bryllupsgæsten er det en god ide at introducere dig selv, så alle ved hvem du er.


Det er ikke umulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg