tirsdag 14. juli 2020

Tupperware konsulent

Våre distributører hjelper deg å finne nærmeste konsulent. Ta kontakt med din nærmeste distributør, så hjelper de deg i gang. Husk å skrive på hvor du bor og kontaktinfo. Når du starter som konsulent , investerer du kun din tid og ditt engasjement.


Du mottar en startveske med de mest aktuelle produktene fra.

Som en tupperwarekonsulent er du faktisk en del av verdens største produsent av populære kjøkken- og serveringsprodukter. Du träffar nya och roliga människor samt har en unik möjlighet för att utveckla ditt nätverk. Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.


Tupperware konsulent. Enkle løsninger, der gør livet lettere Vores konsulenter står altid til rådighed for at hjælpe dig med at finde dét produkt, som passer til dig og dine behov. Husholdningsartikler.


Jeg har vært tupperware konsulent. Ikke så veldig lenge,men jeg har nå i allefall prøvd det.

Startpakken var ikke så veldig dyr, husker ikke akkurat beløp,men jeg tror jeg tjente den inn på første eller andre demo. Frihet och flexbilitet. Dette er to sett med forskjellige populære produkter som gjør det letter for deg å selge og demonstrere på dine første demonstrasjoner.


Kontakt Oss – En servicetjeneste i boksform… Dersom du ønsker å bli satt i kontakt konsulent for å bestille et aktuelt produkt, ønsker generell informasjon om produkter, eller har andre spørsmål så ta kontakt ved å benytte skjema under. Og likevel startet min karriere som konsulent slik som for av alle konsulenter. Vi fikk vite alt vi trengte å vite om å starte som konsulent , og så fikk vi masse produkter helt gratis. Det koster ingenting å bli konsulent.


Man har muligheten til å prøve seg som konsulent ved å holde party. Genom att fortsätta ditt besök på webbplatsen godkänner du användningen av cookies så att vi kan tillhandahålla besöksstatistik, förse dig med utvalt innehåll som är anpassat efter dina intressen och underlätta utbyte med sociala nätverk. Du kjenner jo så mange skravlekjærringer du, at du skal nok få solgt unna! Dessuten har du skravla med deg selv!


Household Supplies. Bare spørr om alt du lurer på! Hvor lang tid tar det fra man melder seg inn, til startbagen kommer i posten? Kan man starte å selge med en gang da?


Driver selv med tupperware og prøver meg nå som teamleder etter uker som konsulent.

Er så kjekt å drive med dette, og som de andre sier så selges jo tupperware seg selv flytter snart til ny plass og gleder meg til å starte fullt igjen der borte. På verdsbasis vert det årleg halde ca. Våra distributörer hjälper dig med att hitta den närmaste konsulent. Tag kontakt med din närmaste distributör, så hjälper de dig igång.


Kom ihåg att skriva ditt namn och adress när du kontaktar oss. Få vårt nyhetsbrev her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg