fredag 31. juli 2020

Stripete t skjorte

Eksklusivt medlemstilbud kun for medlemmer! Meld deg inn nå og motta rabattkode. Imponerende Produktutvalg og Grenseløse Designalternativer. Tilfredshetsgaranti.


Den nyeste moten til bra priser.

Kjøp stripete skjorter online, prøv dem hjemme, med GRATIS og ENKEL retur. Stripete T - skjorter. Det finnes et utall fargevarianter å velge i. Raskt bestilt og straks.


T - skjorter til kvinner – de kjente og kjære essensene som kan brukes på så mange måter, og til omtrent enhver anledning. Vi elsker jeans-og- T - skjorte -dager, men du kan også matche T - skjorten med penbukser, stikke den nedi et høylivet skjørt eller bruke den som et alternativ til en bluse under en stilsikker drakt. Her finner du stripete t - skjorter for menn som liker å utfordre trenden av ensfargede t - skjorter.

Med striper fremhever du deg selv og gir mer attityde til din stil, samtidig som du fortsatt er innenfor grensene for hva som er et stilbevisst valg. På Stayhard tilbyr vi stripete t - skjorter i enklere former, og i mer modige former. Velg blant mengder av nyheter hver dag. TYNN MERINOULL inneholder 1 merinoull.


Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby- og barneplagg. Fri levering til Norge! Ikke gå glipp av Stayhards Black Week - nye tilbud hver dag.


For skreddersydde stripete dresskjorter anbefaler vi pinstripe, hairline stripe eller dresstriper på en hvit eller blå bakgrunn. Aldre alternativer for jobbantrekk inkluderer multi-track stripes, chalk stripes og hairline stripes. Langermet T - skjorte med rund hals. Hjerteformet lomme på frontstykket og broderte motiver. JOIN LIFE Care for fiber: 1 økologisk bomull.


Dette produktet er dessverre utsolgt online. Vi anbefaler at du kontakter din lokale butikk for å se om det er tilgjenglig der. Oppdag de nye stripete t - skjorter trendene.

Rund hals med noe drapert effekt. Svart og sandfargede striper. Vi har skjorter og bluser til dame i ulike kvaliteter og passformer. Se utvalget, finn din nye favoritt og bestill i dag.


Gratis levering og retur! Utforsk flere Storefront Catalog - EN for kvinner på Y. Shop STRIPETE T-SKJORTE fra Y.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg