tirsdag 7. juli 2020

Ullevål pasienthotell parkering

Gratis avbestilling! Ullevål hotell er et tilbud til pasienter og pårørende. Hotellet består av 1gjesterom, fordelt på åtte etasjer. Du må kunne vise frem legitimasjon og betalingskort når du sjekker inn.


Har du spesielle ønsker, imøtekommes disse så langt det er mulig ved innsjekking. Merk at ikke alle ønsker nødvendigvis kan innfris, og at de kan koste ekstra.

Vårt nettsted bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette besøket på nettstedet vårt godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Disse gjør det mulig å gi bedre service og betyr at vi kan presentere personlige tilbud til deg.


Hvis du ønsker å få vite mer, kan du besøke vår side med vanlige spørsmål. Det ligger i bygg inne på området til Ullevål Sykehus. Ullevål Hotell er et pasienthotell , som også er åpent for andre reisende. Det finnes oversiktskart ved hver inngang til sykehuset som viser hvilke bygg som ligger hvor og hvilke enheter som befinner seg i hvilke bygg. AMFI Ullevaal har 6parkeringsplasser med times gratis parkering i eget P-hus.


For generell informasjon om senteret, trykk her.

Thon Hotel Ullevaal Stadion er et moderne konferansehotell i direkte tilknytning til Ullevaal Stadion, Oslo. Bestill på her for garantert lavest pris. LHL-sykehuset Gardermoen er et pasientvennlig, hyggelig og varmt sykehus der pasienter og pårørende lett finner frem, og lett finner seg til rette. Sykehuset eies og driftes av pasientorganisasjonen LHL, som har års erfaring innen sykehusdrift og rehabilitering.


Bra rom, men nedslitte senger. Veldig dyr parkering , står makspris på 2kr per døgn, men vi ble belastet med kr 2via EasyPark-appen. Frokosten var bra, godt utvalg. Brukte hotellet fordi det er et pasienthotell på Ullevål.


Norlandia drifter barnehager, pasienthotell , sykehjem, hjemmetjenester og medisinsk klinikk. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og bidrar til å skape et godt liv - hver dag. Alle rommene har bad med dusj, WC og hårføner, kjøleskap og TV, telefon og internettilgang.


På Meet Ullevaal har vi forskjellige lokaler og utallige muligheter! Utsøkt mat og topp service sikrer våre gjester en unik totalopplevelse. Endringer i priser for parkering fra 1. Med god tilknytning til kollektiv transport finner du Meet Ullevaal, kun minutter fra Oslo sentrum. Se kart og veibeskrivelse her! Pasienthotell - Hotell St.


Olav ligger på Øya i Trondheim. I Oslo ved vår avdeling på Ullevål tilbyr vi hele spekteret av bedriftshelsetjenester.

Les mer, og bli kjent med de ansatte her! Til sentrum er det ca ti minutters spasertur, og det er gode bussforbindelser til og fra de fleste deler i og nær Trondheim. Vi tilbyr pasienthotell til deg som er pasient eller pårørende ved våre behandlingssteder i Tromsø, Harstad og Narvik.


Hotellene er først og fremst et tilbud til deg som ikke er avhengig av 24-timers medisinsk tilsyn. Parkering langs offentlig vei er gratis der annet ikke er opgitt. Vær imidlertid oppmerksom på at mange områder, spesielt i sentrum er avgiftsbelagt (se punkt kommunale parkeringsplasser over). Følg skiltanvisninger om avgiftsbelagt parkering , begrenset parkeringstid etc.


Se mer på Bymiljøetatens hovedside for parkering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg