onsdag 29. juli 2020

Utendørs badekar

Kjøp badekar hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Flere modeller med ulik lengde og bredde. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. VVS produkter til hjemmet.


Vi har gratis frakt og rask levering!

Synk ned i et deilig bad hver dag. SparMax leverer badekar i god kvalitet med badedybde som gjør at du synker godt ned i badekaret. Stilrene og flotte modeller som gjør badet ditt til en smykkesten. Velkommen til viivilla.


Som medlem på viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. SpaCare BioBromide Salt brukes i utendørs helsebad med innebygd bromgenerator som ved elektrolyse omdanner saltet til brom for desinfeksjon av badevannet.


Det vi kaller en Automatisk løsning, hvor du kan ha vannet i boblebadet dobbel så lenge som ved en vanlig løsning med tabletter.

Kanskje ønsker du et frittstående badekar med rette linjer, eller hva med et buet hjørnekar for bedre plass? Badekar finnes i utallige former og utførelser. Valgmulighetene er mange. Dersom du ønsker et badekar for kos og design, er frittstående badekar et godt valg.


Velger du et badekar for innbygging har du flere muligheter. Utendørs massasjebad. Sunbelt Massasjebad er Norges største på boblebad og Swimspa.


Med et utendørs spabad kan du slappe av i nesten grader året rundt. Det er også lek og moro for barn. Badekaret er nesten som et Statement Piece å regne i et baderom.


Vi fører store badekar og sma badekar i alt fra retro- og romantisk stil, til moderne og minimalistiske utgaver. Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design. Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse. Verdens mest solgte massasjebad.


Fleksibel finansiering. Se alle våre modeller. En ekstra sikkerhet når du bader eller dusjer. Festes enkelt med sugekopper.

Uansett om du ser etter et utendørs boblebad for underholdning og plass til gjester eller som et rolig sted for å lade batteriene, har vi en modell som vil passe perfekt for deg. Alle massasjebadene er produsert av amerikanske Sundance Spas på de samme produksjonslinjene. Enten på hytta eller hjemme. Her ser du vårt utvalg. Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg.


Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til. Et badekar skaper trivsel på badet og gir mulighet for avslappning og ro for hele familien. Vi mener at dette er noe alle fortjener, og tilbyr derfor kvalitetsbadekar til rimelige og gode priser. For deg som kunde kan du enkelt kjøpe et badekar online hos oss og få det fraktet hjem til deg. Klikk deg inn i en verden av badekar , hvor du helt sikkert også finner dét som passer til ditt rom og dine behov.


Hvis du har spørsmål til ett produkt, er du velkommen til å kontakte oss. Vi sitter klar ved telefon, epost og chat og gleder oss til å gi deg råd og veiledning, slik at du kan finne det badekaret som er det perfekte for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg