torsdag 23. juli 2020

Sunt tilbehør til reker

Smak til med skall og saft fra sitron. Sitronmelisse og dill kan også brukes. Tilbehør til reker 7: Rømme, pepperrot og blomkål.


Kjør litt blomkål i en kjøkkenmaskin ( til det ser ut som couscous eller gryn). Ingenting slår ferske reker om sommeren.

Foto: Africa Studio - Fotolia Vis mer. Gjør tilbehøret litt sunnere. Hvis du først skal kose deg med et skikkelig rekemåltid i sommer, er det selvfølgelig viktig med godt tilbehør. Ferske reker , reker fra en boks som har vært åpnet, samt tinte reker holder seg ikke mer enn ett døgn i kjøleskapet. I fryseren kan reker holde seg i opptil et halvt år.


Men de mister litt væske, og det kan gjøre at smaken blir litt kjedeligere enn når de er ferske. Inviter til rekelag!

Reker med deilige tilbehør. Når sola skinner er det ekstra hyggelig å invitere til rekelag på terrassen. Hva med å lage nytt tilbehør til rekene? Mangosalsa, srirachamajones og persillepesto vil garantert sette fart på rekefesten.


Vi har samlet vårt favorittilbehør til reker , som garantert vil slå an på sommerens rekefest. Hvor mye reker man skal beregne per person? Så hvordan kan man være sikker på å ha nok reker til alle? En god tommelfingerregel er å ha rundt en 5gram reker per person, om du skal ha reker som eneste rett. Er det noen som har noen spennende forslag til relativt sunt tilbehør til supper ? Scampi er deilig, både som forrett og hovedrett.


I dag hadde vi en deilig og lett scampi rett til middag. Nytt tilbehør til skalldyr. Vanlig tilbehør til skalldyr er loff, sitron, dill og majones. Det smaker fantastisk. Torsk er en ganske nøytral fisk, men sammen med godt tilbehør blir det til det reneste festmåltidet enten det er hverdag eller fest.


Jeg skal snart feire 40-årsdagen min, og vi blir rundt gjester.

Med både tradisjonelt tilbehør og nye smaker, kan du enkelt løfte rekefesten til nye høyder. Men siden det er en rund feiring tenker jeg det er artig å gjøre li. Beste tilbehør : Avokado er supert følge til rekene. Avokadoen inneholder mye av det sunne fettet, og smaksmessig harmonerer den også godt med reker. Deretter kan du velge antall barneporsjoner like under, og legge de til i bestillingen din.


Du kan hele tiden se og endre på bestillingen din ved å klikke Se din bestilling øverst på nettsiden. Maten blir levert mellom kl 14. Om ingen har anledning til å ta i mot maten henger vi den på døren. Glem myten om at krabbe, reker og blåskjell er kolesteroløkende. Dette er proteinmat med eksklusive næringsstoffer.


Joda, skalldyr inneholder kolesterol. Faktisk mye mer kolesterol enn de fleste andre matvarer. Men, det betyr ikke at denne maten er kolesteroløkende.


Hvor høyt kolesterol du har, avhenger nemlig mest av hvor mye energi og fett du får i deg. Her får du oppskriften på to veldig ulike versjoner, som begge smaker veldig godt til de ferske rekene. Skalldyr er svært magre og. Norske reker skiller seg mye fra dem du får servert lenger sør i Europa.


Artsforskjeller er det selvsagt flere av, men den viktigste er likevel at de norske rekene er relativt salte. De norske er salte. Drikke Forsøk en frisk hvitvin til.


Ellers passer pils til reker. Til sammenligning inneholder kylling, sardiner og fet ost omtrent 70–1milligram per 1gram. Prøv pasta med reker , lag din egen rekesalat eller server reker sammen med fiskekaker i pitabrød.


MINE BESTE TORSKERETTER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg